|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Živjo,
Imam SIOL TV (trio), pri domačih in hrvaških programih opažam na ekranu pojavljanje kratkih ali daljših črtic, kot da bi bil moten signal. Črtice so takšne kot pri kakšnih črnobelih filmih, ki so zelo stari. Omenjena zadeva se mi pojavlja čisto na random torej npr. pri SLO1 ni tega, SLO2 ima, POPTV ima, kanal A ima, potem naslednji dan pa se zadeva drugače razporedi po kanalih?? Pri tujih porgramih (satelitskih) pa tega pojava nisem nikoli zasledil? Ali kdo ve kaj bi bilo to? Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Vodoravne ali navpične?
Vodoravne opažam tudi jaz. pojavi se samo za kako desetinko sekunde na kar nekaj programih. No, da se nebi pogovarjali o kristalni čisti sliki, ki jo Siol reklamira.... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vodoravne, ja. A ti tudi opažaš? Kaj bi lahko to bilo?
|
|
|
|
||
|
![]()
Preglejta povezavo amino modem in amino tv tle notrje problem.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne bi rekel, ker so vsi kabli umerjeni.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Če so čisto na vrhu zaslona, so to podatki za teletekst. Čisto točno, zakaj pa so vidne pa ne vem. Je pa to ona razlika med 625 vrsticami PAL sistema in 570 (ali nekaj takega) vrsticami s sliko.
|
|
|
|
||
|
![]()
Te črtice se pojavljajo tudi pri meni. In na te črtice sem opozarjal Siol že pred 2 meseci.
Pa mi skozi solijo pamet, da je pri meni nekaj narobe, in da je ("klasičen odgovor") pri njih vse v redu. Pa je pri meni vse v redu. ![]() Očitno je nekaj v samem signalu. ![]() Zanimivo pa je, da to ni vedno in ne povsod na vseh kanalih. Zadeva je moteča, ker prej ko sem bil na CATV tega ni bilo. In moteče je, ker se reklamira "kristalno čista slika" ![]() Se pa tudi pri meni pojavlja na zgorah navedenih programih. Zanimivo je, da se na na primer na INFO TV nikoli ne pojavijo črtice.......(pa še so verjetno kanali) Sem mislil, da je kriv Sagem, pa ni, amino tudi ni, ker sem preveril s sosedovim. Sedaj imam Ganymede modem. (modem se menjal zaradi znanih težav z telefonijo.) Iz katerega kraja ste? (tisti ki imate črtice na ekranu) |
|
|
|
||
|
![]()
Res je precej moteče. Centrala Sladki Vrh. Okolica MB.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem pa iz Kočevja. Potemtakem se ve, kje je krivda.............
|
|
|
![]() |
Značke |
bele, črtice, enkranu, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:46.