|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Banalna zadeva,
rad bi ponovno uporabljal moj E-poštni naslov (ime+priimek@siol.net) ki je bil ukinjen pred časom in je izven uporabe. Tako ga seveda ne morem izbrati na sevisnih straneh kot veljavni naslov. Kljub zahtevku mi zaradi neznanega vzroka tega Siol noče ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozabi... Če ti je bil ta email naslov tako zelo pomemben, bi se moral že prej pozanimal kaj in kako bo s tem emailom...
Ja, Telekom ne naredi nič zastonj, tle so pa še pravice o zasebnosti... Če si se odklopil, sedaj pa po parih mesecih rabiš kaj z njihovega emaila... pozabi... Vsi bomo jokali, ko bo gmail propadel ![]() Po drugi strani se bomo pa smejali |
|
|
|
||
|
![]()
pravzaprav mi ni jasen način razmišljanja teh ljudi, rad bi samo uporabljal svoje ime in priimek kot poštni naslov (kot že prej) in nič drugega..., bomo pač iskali drugega ponudnika.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zadevo boste lahko uredili na način, da pošljete prošnjo za uporabo določenega email naslova na našo administracijo. Fax številka je: 01 500 6593.
lp. marko |
|
|
|
||
|
![]()
Koliko časa pa traja ta zadeva? Po enem tednu še nič?
LP |
|
|
|
||
|
![]()
glede na to, da po 14-ih dneh ni nobenega efekta, se mi postavlja vprašanje - ali Siol-ovi svetovalci ne veste kaj govorite na forumu ali pa je kakšen globji problem
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
aktivacija, enaslova, možna, ponovna, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:45.