|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
a ni tako da se pri Top Trio paketih ne da nič odjavit? tu je pol razlika.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem če bo glih to držalo,sam imam paket Trio Hd in na servisnih straneh lahko odjavim HD paket,samo ne vem a mi to kaj poceni paket ali samo Hd programov potem ne morem spremljat.
Na to bi lahko kdo od agentov siol odgovoril. |
|
|
|
||
|
![]()
Imam Top trio paket na drugi lokaciji in lahko brez problema spreminjaš programsko shemo vsak mesec.... tako da res ne vem, v čem je razlika in zakaj ne morjo starih paketov prestavit na Top trio, če je isto... samo da za***avajo narod.... in zdej bom mogu spet podalšat naročniško razmerje za 2 leti če hočem, da mi spremenijo ime paketa, da bom lahko gledal nogomet....
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Za to bi jaz če bi naročil TopTrio Mini plačal 4€ več, zardi box dodatka. Še zmeraj predlogu Siol, da se sam uporanik odloči ali bo uporabljal j box dodatek ali ne ![]() pa dej te no, si pa imejte toptrio pakete.. Kdo je delal listo kanalov za TopTrio Mini? 40 najbolj gledanih programov?? a ja in nobenga SK ali ŠportTV, je več gledan Eurosport in Da Vinci Learning al kaj.. |
||
|
|
||
|
![]()
Na bakru se vam izgleda splača menjat. Na optiki pač ne.
Trenutno imam Trio paket 20/20 internet SiolTV mega telefon SKUPAJ: 49€ Če bi želel novega TopTrio 50/20 internet SiolTV mega telefon SKUPAJ: 57€ 8eur več na mesec je občutno preveč. |
|
|
|
||
|
![]()
Če odmislim vso jezo, ki jo občutim ob tem dodatnem plačevanju, pa sem 7 let naročnik SiOL a, z vsemi možnimi dodatki in dodatnimi storitvami in da mi sedaj ekstra zaračunajo ta f*** fuzbal, me zanima, zakaj sedajle, ko sem si že naročil dodatno storitev SiOL Nogomet, ne morem gledati tekme????????????? Lahko jo gledam samo v predogledu, gumb za celozaslonski način ne prime... Če do glavnega večernega termina to ne bo delalo...
SiOL, pa vi me prav prosite, da se spokam h konkurenci... PVM!!!!!!!!!!1 |
|
|
|
||
|
![]()
Kako vesel sem, da me nogomet ne zanima.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jah, več kot enkrat hitrejši net in BOX, ki je svetlobna leta pred Sagemom. Plus nogomet, če te le-ta zanima. Ni slabo. Želel bi še malo višjo UL hitrost, 50/50 bi bilo perfektno.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
dodatek, nogomet, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Šport klub na siol tv | lepotec | SiOL TV | 2326 | 11.02.2012 21:29 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:57.