|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Torej bi načeloma samo za nogomet plačeval 8€ na mesec, kar pač jaz potrebujem. Pač mi ne ustreza. Če bi paket že vseboval mega shemo bi ga vzel, tako pa je res predrago. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
20/20 internet SiolTV mega telefon HBO SKUPAJ: 62€(sedaj je pa top trio 67€ z hitrejšo linijo - dolvleka) Odbij samo HBO 10€(pri tvojem postu). Sedaj me pa zanima kje si ti najdu 8€ razlike. Kaj si še v prvem razredu. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Kaj tebi ni jasno?
|
|
|
|
||
|
![]()
V Top trio paketih ne moreš spremeniti na Osnovno TV shemo. Vključen imaš Standard paket, za doplačilo 5€ pa lahko spremljaš Mega paket. Prav tako ne moreš izključiti Dodatka. Jaz sem to počel v poletnih mesecih, ko ne gledamo televizije.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To je zavajanje s strani Siola, cene so brez DDVja!
|
|
|
|
||
|
![]()
@Frenky
Pri TopTrio ti šteje še dodatek Boxa (se ga ne da izključit četudi imaš BOX S), zato moreš pri spodnji sliki prišteti še 4-5€ kot je dodatek za box.. |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi na bakru se ne splača vsem menjat...5€ dražje me pride toptrio na mesec, ni dosti ampak na leto je to 60€. prednosti ki jih prinaša so pa vredne točno nič.
sagem vs siol box...na obojem dela TV, več se ne rabi.. hitrejši internet...4Mb je več kot dovolj drugih prednosti pa ni. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
dodatek, nogomet, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Šport klub na siol tv | lepotec | SiOL TV | 2326 | 11.02.2012 21:29 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:29.