|
||
|
![]()
Vprašanje:
SiOL mail in Win10-Mail ? Poskusil sem že vse nastavitve pa zadeva ne pošilja pošte. Sprejem deluje normalno. Problem je le odhodna pošta. Isti problem je na Win10mobil, kjer je isti odjemalec. Na drugem računalniku imam Outlook in zadeva deluje. Z drugimi ponudniki web pošte nimam tega problema. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
težava, ki lahko vpliva na delovanje Pošta/Mail aplikacije so nastavitve Zasebnosti/Privacy in sicer Zasebnost Koledarja. Aktivna mora biti nastavitev dostopa do koledarja. Start > Nastavitve > Zasebnost > Koledar Ali vam pri pošiljanju javi napako? Predlagam, da preverite, ali so nastavitve odhodne pošte pravilne. SMTP-avtentikacija (prijava v odhodni strežnik) mora biti vključena - prijavni podatki so enaki tistim za dohodno pošto vrata: 25, če ste na povezavi SiOL (brez SSL); 465, če ste na drugi povezavi ali povezavi SiOL (SSL vključen) Če odjemalec javi napako, prosim, da jo sporočite na zasebno sporočilo.đ Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Hvala za odgovor. Poskusil sem predlagane nastavitve pa ni delovalo. Pošto sem si nastavil že pred letom, ko je prišel ven WIN10. Zgleda, da je bila neka napaka. Sedaj sem to rešil edino tako, da sem izbrisal račun z diska in pustil avtomatiki, da mi ponovno vse nastavi. Sedaj vse deluje. |
|
|
![]() |
Značke |
mail, pošta, windows |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Neželena pošta | Lance_Armstrong | O storitvah | 4 | 30.12.2015 21:01 |
Formatiranje in nalaganje xp | Pablo | Računalništvo in internet | 9 | 31.10.2009 17:28 |
Problem pri Instalaciji Viste | luky | Računalništvo in internet | 37 | 05.01.2009 06:30 |
e mail pošta | aalagic | Računalništvo in internet | 5 | 02.06.2008 08:19 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:06.