|
||
|
![]() ![]() veselimo se skupaj! |
|
|
|
||
|
![]()
Bomo vidl! Če bo tako padel v kvaliteti, kot je Ring 2 slabši od Ring 1, potem bo katastrofa!
Mislim pa, da Saw II tako originalen kot je bil prvi del, ne more biti, me pa zanima kje so lahko še napletli zgodbo. Sedaj je baje več ljudi vpletenih oz. nekje zaprtih! Bomo vidl! Za pogledat bo obvezno - vsej zame Kill a few people, they call you a murderer. Kill a million and you are a conqueror. Go figure ! |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me, kdaj bo v kinih (ali je že???) film Janghwa, Hongryeon. Sodeč po recenzijah, prava korejska mojstrovina. Grozljivka.
![]() Letnico ima pa 2003. |
|
|
|
||
|
![]()
To je Zgodba o dveh sestrah, že dva tedna jo vrtijo v kinu Vič v LJ.
![]() Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
kul zadevca. iri, šla že pogledat?
Oh My God! It's Full Of Stars...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne.
![]() ![]() ![]() Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]() Najboljsi film 2003 ![]() __________________________________________________ _________________________ Those who win battle after battle do not have supreme skill. Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict. (Sun Tzu) |
|
|
|
||
|
![]()
Game over.
![]() Welcome to the neighborhood. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() drugače pa še čakam na Underworld: Evolution ![]() ![]() ![]() Where do we go nobody knows I've gotta say I'm on my way, down God give me style and give me grace God put a smile upon my face |
||
|
|
||
|
![]()
Naj mi že nekdo pove, bi jst, ki sem easy scared, zdržal ob korejskih sestricah?
![]() |
|
|
Značke |
čakam, film, filmi, komaj, novi, vidim |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:31.