|
||
|
![]()
Nisem še vsega pregledal a izgleda, da prenova servisnih strani prinaša tudi nove hrošče:
V rubriki telefonija so opcije v dodatnih storitvah postavljene na novo (resetirane) - vse moje nastavitve so preprosto izginile!! ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni na obeh mojih uporabniških imenih v rubriki televizija ni viden več noben komunikator. Pa sem imel na enem registirane 3 SIOL Box-e na drugem pa enega. Upam, da ne bo potrebna ponovna aktivacija in razvrščanje programov, itd...
|
|
|
|
||
|
![]()
Enako pri meni. Oba komunikatorja sta izginila in kot kaže bi ju moral dodati na novo. Počakam na uraden odgovor kako je s tem predno še kaj dodatnega pokvarim.
Kolikor vem je moja telefonska številka objavljena v imeniku. Na novih servisnih straneh pa kaže da ni. Pa še kaj se bo našlo. Zelo površno narejena nadgradnja. |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi pri meni je bilo isto (izginila oba box-a), pa sem ponovno aktiviral oba, programi pa so ostali sortirani tako, kot sem jih imel prej.!
|
|
|
|
||
|
![]()
Bi še opozoril, da akcije Hbo 3+3 (link) ni več v aktivnih storitvah (pred prenovo je seveda bila), še dobro, da sem si napisal, da kdaj jo lahko odjavim..
EDIT: Pod programskimi dodatki je tudi izginili HBO 3+3.. |
|
|
|
||
|
![]()
Saj te akcije HBO ni več.
Akcijska ponudba za prve tri mesece brezplačne uporabe storitev Programskega dodatka HBO velja za nove naročnike in za obstoječe naročnike, ki še nimajo naročenega programskega dodatka HBO. Ponudba velja ob vezavi na programski dodatek HBO za 6 mesecev. Programski dodatek lahko naročite tudi prek TV-vmesnika in na Servisnih straneh na portalu Moj Telekom. Ponudba velja do 28. 12. 2012. |
|
|
|
||
|
![]()
Poleg zgoraj napisanega o dodatnih storitvah: ime komunikatorja je izginilo, tudi shema je malo čudna, v kontaktnih podatkih ste "našli" telefonsko številko in email, ki ju že par let nimam več.....
Kaj zdaj: a) nam boste sami uredili in vzpostavili staro stanje podatkov in nastavitev nazaj b) naj sami popravimo kar je napačno c) briga vas za nas naročnike - znajdite se sami ![]() Brez zamere za opcijo c... ampak ali si ne zaslužimo uradnega odgovora? P.S.: A se da strani kaj prilagoditi npr. grafe pri klicih bi izklopil? |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi sam sem danes padel na neko čudno prenovitev Siol strani pa še to bolj zato, ker me je žena vprašala, kako to, da ji je še včeraj SiOL TVIN lepo delal, danes pa imava na voljo le SLO1, SLO2 in Planet SIOL. SIOL BOX S nima nobenih težav sicer, tudi vse ostalo štima. Ampak če primerjam stare strani ( https://ss.telekom.si/ServisneStrani.aspx ) in nove ( https://moj.telekom.si/siol?um=1 ) imam po starih straneh omogočeno tole:
SiOL BOX............................................... ......01.03.2013 V uporabi TV programski paket Mega HD....................01.03.2013 V uporabi Dodatek - SiOL BOX....................................01.03.2013 V uporabi WiFree dostop............................................ ....13.02.2013 V uporabi TRIO Osnovni........................................... ....12.02.2013 V uporabi TV komunikator SiOL Box...........................12.02.2013 V uporabi LED TV Samsung 40ES5500........................12.02.2013 V uporabi Digitalni dostop............................................ .12.02.2013 V uporabi Po novih pa: Dodatek - SiOL BOX.....................................01.03.2013 V uporabi LED TV Samsung 40ES5500 SUBVEN za 1 EUR 12.02.2013 V uporabi Osnovni poštni predal.....................................12.02.2 013 V uporabi TRIO Osnovni........................................... ..... 12.02.2013 V uporabi TV komunikator SiOL Box SUBVEN na SiOL TV za 49 EUR 12.02.2013 V uporabi Od kdaj torej le Trio osnovni? Kje je Mega paket, ki na komunikatorju celo dela??? |
|
|
|
||
|
![]()
zgleda nove servisne strani še ne delajo tako kot treba. pred ponedelkom ne verjamem da bojo to uredili.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pozdravljeni, storitev SiOL TViN je imela včeraj tehnične težave, v večini primerov naj bi sedaj delovalo. Po naših podatkih naj bi imeli težave samo še uporabniki paketa TopTrio. Prav tako imamo še vedno težave s servisnimi stranmi (del z programskimi dodatki). Na rešitev teh težav še čakamo in predvidenega časa zaenkrat nimamo. Lep pozdrav Sašo |
||
|
![]() |
Značke |
prenova, servisnih, strani |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
[moja] Šola oblikovanja spletnih strani | dragos | Računalništvo in internet | 333 | 13.08.2014 12:40 |
Domene in spletne strani iščejo nove lastnike ... | WebMerk | Mali oglasi | 0 | 19.02.2013 13:35 |
Ne odpre mi nobene internetne strani | sunlight | Tehnična pomoč | 3 | 19.03.2009 23:36 |
Težava z dostopanjem do strani | banano | Tehnična pomoč | 35 | 05.01.2009 14:53 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:36.