|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pred nedavnim sem si ogledoval dostopnost optičnega omrežja v ulici kjer prebivam (Dolomitska ul., Ljubljana) in ugotovil, da imajo na naslednjih lokacijah optiko:
Dolomitska ulica, Ljubljana: 2, 3, 5, 7, 9, 11, 12, 15, 22, 23, 32 To so hišne številke ob sami ulici. Ugotovil sem, da začetna hiša (v petorčku vrstnih hiš) ima optiko, nadaljne pa ne. Zanima me kako to, da ponudba za optiko ni prišla tudi do ostalih vrstnih hiš. Sam namreč uporabljam Top Trio B paket na VDSL povezavi (ki mi zaenkrat lepo deluje), imam pa do hiše napeljano optiko od T2. Vprašanje je informativno. |
|
|
|
||
|
![]()
Če maš optiko od t-2 do hiše bi na tvojem mestu zamenjal operaterja
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Torej skleneš pogodbo s T-2, da ti napeljejo optiko, potem pač preideš na SIOL. Drugače pa: box-e prodaš na Bolhi e-mail lahko obdržiš za nekaj € na mesec ISDN- le kdo še uporablja to sranje? |
||
|
|
||
|
![]()
Pri nas so napeljali kanale za optiko T-2. Če sem prav razumel, gre po teh kanalih lahko samo optika od T-2 in po njih samo ponudniik T-2, Telekom pa ne. V obratni smeri pa lahko, ker je Telekom nacionalni operater.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
V ZS nam javi točen naslov in kontakt, da preverimo in te obvestimo. LP, Franjo |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Optika?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
dostopnost, omrežja, optičnega |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
ogled pokritosti optičnega omrežja | nescafe | SiOL TV | 2 | 18.11.2013 15:41 |
IPTV preko LTE omrežja | l0jzi17 | O storitvah | 8 | 08.04.2013 16:27 |
Ne najde internetnega omrežja | brulc | Tehnična pomoč | 1 | 12.10.2012 22:14 |
Dostopnost Siol storitev | navotjer | O storitvah | 5 | 27.03.2008 18:33 |
Izpad omrežja | oleo | Tehnična pomoč | 4 | 07.02.2007 12:26 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:56.