|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam Komunikator app na iPhone.
Zelo pogosto se dogaja, da nisem dosegljiv za klice. Prav tako SMS-i ne prispejo. Prav tako s dogaja, da ne morem klicati. Eno sekundo po klicu prekine, brez kakega navedenega razloga ali napake. Tam po 3-4 poskusih včasih uspe klic. Za primerjavo sem naložil en drugi voip app, Bria Mobile. Ta deluje veliko boljše. Po dnevu-dveh testiranja je skoraj vedno vse delovalo. A je kaka možnost, da se Komunikator nadgradi in izboljša? Ali mogoče kdo pozna kake druge dobre voip aplikacije, ki delujejo s Telekomovo storitvijo? Po možnosti zastonj (Bria je plačljiva, imam na preizkusni dobi - trial). |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, da na ZS sporočite svojo mobilno številko, na kateri uporabljate Komunikator in kontakt (če se ta razlikuje od te številke).
Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Po nasvetu mobilne tehnične ekipe sem namestil aplikacijo Zoiper Lite.
Sprva je kazalo obetavno, ampak potem je šlo počasi k vragu. Zdaj ne deluje več nič. Malo prej sem še uspel naredit klic na 0801000 zdaj pa ne gre nič: 16:47:00 Prijavim (register) v račun 16:47:15 registracija se uspešno zaključi 16:48:00 na vrhu ekrana piše z zeleno "Ready", poskusim klic na 0801000, po sekundi-dveh pade z napako : Forbidden (403) 16:50:30 ko je aplikacija odprta in prijavljena, poskusim z druge naprave poklicat mojo številko. Na aplikaciji se ne zgodi nič, čez kakih 30 sekund pa klicoča naprava dobi predvajan stavek "Številka ni dosegljiva zaradi blokade v telefonskem omrežju" 16:54:30 enak klic v drugem poskusu uspe (aplikacija kaže dohodni klic, torej "zvoni") 16:56:55 poskusil poslati SMS.... Napaka: Forbidden (403) 16:58:50 poskusil z druge naprave poslati SMS... Ne prispe. (aplikacija teče v ospredju) Kako je če je aplikacija v ozadju, zdaj sploh ne bom testiral, je slabo. Čez dan sem si poslal nekaj sms-ov ter se poklical in včasih je delovalo, včasih ne. |
|
|
|
||
|
![]()
Za informacijo: namestil sem aplikacijo Bria Mobile in vklopil push notifications.
Vse dela (TM). Če se komu ne da plačevati 1 EUR na mesec za storitev "push notifications" pa lahko poskusi Grandstream Wave, ki dela tudi v ozadju in je tako 100% zastonj rešitev, a na račun večje porabe baterije. Ostali app-i ki sem jih preizkusil so vsi imeli svoje muhe, večje ali manjše težave... |
|
|
![]() |
Značke |
app, ios, nestabilen, zelo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Zelo počasen e-mail | pcs | Tehnična pomoč | 5 | 21.09.2009 09:31 |
Horoskop malo drugače | spartan | Prosti čas in igre | 64 | 26.06.2008 18:34 |
Spremembe pokojninskega zakona | Irina | Slovenija | 120 | 27.07.2007 13:52 |
Zelo lepa novica: aretacije srebreniških klavcev v ZDA | elvis | Svet | 2 | 17.12.2006 10:13 |
Bazilika | Njuška Trap | Gastronomija | 29 | 28.10.2006 22:13 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:39.