|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni mojstri.
Ali lahko prosim nekoga za zadnje aktualne nastavitve za SIOL trunk? registracija mi ne gre skozi, pa ne vem kaj sem narobe nastavil. Hvala in lep pozdrav Blond |
|
|
|
||
|
![]()
V kolikor vam le zavrača prijavo je težava v vstopnih podatkih. Katere nastavitve ste vpisali?
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
Da ne bi brskal po forumih preveč nazaj, kje se in kako uredi na siol trio nomadska številka za voip na prenosniku ali na mobilnem telefonu. Hvala.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljen,
kot je priporočeno na http://www.siol.net/spletne_storitve...munikator.aspx lahko nomadsko številko na računalniku brez težav urediš s programom PhonerLite. Na mobilnem telefonu obstaja več aplikacij za različne sisteme. Nokia ima VoIP funkcionalnost praviloma vgrajeno oz. se priporoča program Fring, medtem ko recimo na Androidu preprosto in dobro to funkcijo opravlja program CSipSimple (na voljo je seveda še cel kup drugih programov). Nastavitve SIP so tudi objavljene na SiOL Komunikator strani in so sledeče: "Za pravilno delovanje vmesnikov ali naprav na katerih želite uporabljati SiOL komunikator je v nastavitve potrebno vpisati naslednje podatke: Uporabniško ime / username: vaša telefonska številka brez začetne 0. Primer: 59900000 Geslo / password: vaše obstoječe geslo za dostop do SiOL komunikatorja Naslov strežnika / server address: voip.siol.net Vrata / port: 5060 Tip povezave / connection type: UDP Kodeki / codecs: G. 711 A-Law ali G. 7292" lp Mitja |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hvala |
||
|
|
||
|
![]()
http://www.siol.net/Spletne_storitve...munikator.aspx
" Opomba: Registracije trenutno niso omogočene. " |
|
|
|
||
|
![]()
Nomadske številke ni možno več aktivirati.
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
Če jo nujno rabiš, jo lahko "kupiš" na TerraSip.com. Klici so prav prijetno poceni, številka sama pa niti ne.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo, sem nekako nov v asterisku, ampak mi je uspelo ga namestiti in konfigurirati, potem pa sem ugotovil, da ima ta topic več strani.
Vprašanje imam, se sploh še da povezati Siol Voip in asterisk ali je to že ukinjeno? Zelo rad bi spravil Viop na brezžično omrežje in nato na mobilni telefon. Hvala za odgovor. |
|
|
|
||
|
![]()
V kolikor imate aktivno SiOL Komunikator številko je to vsekakor še vedno mogoče.
lp Mitja |
|
|
![]() |
Značke |
asteriska, povezava, preko, sip, trunka |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
internet povezava prekinja,.. | matej66 | Tehnična pomoč | 9 | 07.06.2007 13:57 |
povezava Sagem SBT z TV preko HDMI | popek | SiOL TV | 6 | 25.03.2007 22:07 |
Siol TV povezava preko ruterja? | davidoff | SiOL TV | 4 | 05.01.2007 21:40 |
ADSL povezava preko Sagema | Janco | Tehnična pomoč | 2 | 03.01.2007 21:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:55.