|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ravnikar sem gledal oba programa pa nobeden izmed njiju nima SLO podnapise pa me zanima sledeče ali se mora na daljincu kaj nastaviti da pridejo slo podnapis - v rokah sem imel amino daljinc.
HBO program je bil podnaslvljen - zakoj potem animal planet in geog... ni podnaslovljen. Ker sem morebitnio bodoči naročnik SIOL TV-ja me zanima zakaj temu tako. Hvala za vašo pomoč |
|
|
|
||
|
![]()
Ker niso podnaslovljene vse oddaje, seveda pa včasih tudi tehnika kaj za***
|
|
|
|
||
|
![]()
Podnapisov že neka časa nisem vidu...
. |
|
|
|
||
|
![]()
Pa na Travel, Reality in Romatici tudi ne delajo podnapisi.
p.s.: Ne delajo tudi programi BBC Prime, Passions in AB. |
|
|
|
||
|
![]()
Za TRavel sploh ne vem, da bi imeli slovenske podnapise, Reality in Romantica jih imata samo preko teleteksta (Realtiiy na 555, za Romantico ne vem), bi bilo lepo, če bi Siolovci tudi ta dva kanala zrihtali kot za ostale.
Kar se BBC Prime tiče, dobivam od Siola že tri tedne enak odgovor - nekaj je menda narobe z njihovo kartico, novo pa so jim očitno poslali po polžu ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na Animal Planet niso vse oddaje prevedene... pri ostalih je pa verjetno isto.
Mogoce si mel samo slab tajming. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V lj. kablu sem lahko sprejemal podnapise tudi na Travel - seveda vse oddaje še niso podnaslovljene. lp
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali obstaja kje seznam, kateri programi na SIOL TV poleg programa predvajajo SLO podnapise (stalno, občasno ali preko teleteksta)?
|
|
|
|
||
|
![]()
Na Animal Planet HD (baker) so se pojavili bolgarski podnapisi
![]() Glede na to, da sem nekje prebral, da so po novem na voljo tudi slovenski sprašujem, če je mogoče kdo od Siola vklopil napačne podnapise in lahko to uredi. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
No verjetno se res kaj dogaja ko so sedaj ponudili bolgarske. ?? lp |
||
|
![]() |
Značke |
animal, geog, national, planet, podnapisi, slo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
National Geographic - podnapisi | sniper090 | SiOL TV | 15 | 08.12.2006 13:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:49.