|
||
|
![]()
u ja glasba
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
repanje pa komu drugmu prepuščam, če pozna ... jaz ne
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Kateri komad se to rola v reklami za Mobitel? Najmočnejše vezi ali nekaj podobnega je naslov oglasa...
|
|
|
|
||
|
![]()
probi ga najdet na youtubeu...mislm da ga se nisem vidu, ker se mi sam od simobila rola po glavi (al green - let's stay together)...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Tenx! Hud komad, nisem vedel da ženska tudi poje.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Lp, mene pa zanima če kdo mogoče pozna eno pesem - je samo inštrumentalna in igra na citre & neki drugega. (Mislim, da je izvajalec iz Avstrije). Bolj je kot nek mix itd.
|
|
|
|
||
|
![]()
huh, iscem pesem iz filma Ne cakaj na maj. to pesm Hipebola zapoje na "koncertu", ki ga imajo z orkestrom tm v nekih gorah, zapoje jo pa pred tem komadom "ne cakaj na maj". besedila ne poznam, je pa zlo zivahna pesmca, vmes je neki "aj aj aj aj, prtož se na tramvaj" al neki v tem stilu. pozna kdo to? pa kje to dobit?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Dober dan!
![]() Jaz pa že 2 leti iščem eno pesem, ki sem jo slišala na morju in pred kratkim na radiju...vem pa samo da v refrenu zapoje/jo: that loooove-bolj na dolgo in mislim da večglasno. that love ...........................that looooooooove! prosem, če bi jo kdo prepoznal al karkoli...bila bi vam ZELO hvaležna! LP |
|
|
Značke |
besedilo, iščem, izvajalca, naslov, note, pesmi, plagiat |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Iščem naslov pesmi,izvajalca, besedilo, note.... | Madbringer | Glasba | 990 | 18.02.2008 12:35 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:28.