|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ali morda kdo ve kaj pomeni, da je pri podvojenih programih, npr. DSF, pri enem zvezdica, pri drugem pa ne.
![]() Kateri programi razen MyZena so še HD. Ko sem malo gledal na T-2, jih je kar nekaj, tudi takih, ki so na spisku Siola (Discovery na primer) |
|
|
|
||
|
![]()
Kolikor sem razbral iz tolmačenja Siolovega seznama programov pomeni zvezdica ob navedenem TV programu možnost predvajanja v HD - kvaliteti, če imaš TV - aparat HDMI ločljivosti..
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne bo držalo, te zvezdice pomenijo, da so to podvojeni kanali in tista verzija, ki ima zvezdico, bo (upam, v doglednem času) zbrisana. Torej, če urejate programske liste po svoje, uporabite tiste brez zvezdice.
|
|
|
|
||
|
![]()
Lahk js vprašam kaj je tak problem dat vn te podvojene kanale(DSF, Animal, Discovery Channel,...) ?
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Dajte namest DSF AB Moteurs, pa bo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj napredka glede podvojenih programov? Kdaj se bodo umaknili, moteči so neizmerno... in seveda brez bistvenega razloga v programski shemi...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Se lepše vidi,ko jih prešteješ-
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
je napredek : zdaj so samo še 4 podvojeni programi
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Glej tko naredi če se jih hočeš rešit premakni jih nekam recimo od mesta 800 naprej jih postavi in jih zakleni in jih več ne boš videl tko sem jst naredil pa mam mir..in si zarad tega ne pijem živcev več.. ![]() |
||
|
![]() |
Značke |
podvojeni, programi, programov, zbirka, zvezdica |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:47.