|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
opazil sem da v standard paketu manjkajo nekateri programi ki so v mini paketu.
in sicer da vinci learning, universal, pro 7 in boomerang. http://www.telekom.si/zasebni-uporab...ami?shema=MINI pravilo je takšno da večji paket vsebuje vse programe od manjšega paketa. kar pa pri standard paketu, kot vidimo, ne drži. kakšen je razlog za to? |
|
|
|
||
|
![]()
On govori o standard paketu ne o osnovnem.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
TV programski paket Mini je "mini" v primerjavi z Mega HD paketom programov, v primerjavi s starejšima Standard in Osnovni pa ima nekaj razlik, ki so lepo vidne na omenjeni spletni strani http://www.telekom.si/zasebni-uporab...ami?shema=MINI.
Boštjan |
|
|
|
||
|
![]()
Glede standard paketa, opazil sem več programov, zdaj pa me zanima za koliko časa bodo ti programi? Ker če bo tako ostalo, da se potem lotim razvrščanja programov. Kar nekaj programov želim gledati in jih bi dal bolj naprej.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi sam sem to opazil ter pred nekaj dnevi povprašal na Info Telekom <info@telekom.si>. Žal še nisem dobil odgovora
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zlo lepo od Telekoma da so se v tem primeru spomnili tudi nas starih naročnikov. Bi pa kdaj lahko takšne stvari kak agent omenil na forumu, če jih že mi spregledamo...
|
|
|
![]() |
Značke |
paketu, programi, standard |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV NA PC-ju-POMOČ | rbajc | SiOL TV | 39 | 09.02.2013 20:39 |
Kabelska TV - analogni programi | mepa | SiOL TV | 14 | 24.01.2012 16:26 |
Pink programi na SiOL TV | krepki | SiOL TV | 64 | 05.10.2010 10:20 |
Tv programi problem | AndreJ17 | SiOL TV | 0 | 06.07.2009 21:22 |
Siol TV mpeg2 določeni programi ne delujejo več | rahonet | SiOL TV | 1 | 29.05.2009 07:09 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:32.