|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Epic TV - serija Detektivka Fisherjeva 1. sezona 4. del - okoli 6. minute "umre".
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če ljudje povejo, da jim slika zmrzuje, ali kocka ali kaj drugega, najbrž lahko tudi jaz povem, da nek program ne dela tako kot treba in seveda pričakujem odgovor.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja pol pa povej program Epic ne dela.. ne pa da nekdo umre v neki sezoni itn..
|
|
|
|
||
|
![]()
Sej jst sm recimo zastopu to metaforo.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Rusy,
preveč si se najedel. "Umre" serija ali lepo rečeno: predvajanje serije je nenadoma prekinjeno iz neznanega in meni neljubega vzroka. |
|
|
|
||
|
![]()
Res je, težava je prisotna tako na SD, ko HD verziji kanala. Žal pa glede tega ne moremo narediti nič, očitno je bil kanal 24. 12. v času serije v izpadu, kar se je tudi posnelo in je videti pri ogledu nazaj.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj že dva dni sprotnega opisa programov na vseh programih? Za nazaj je, tudi vodič ne dela.
|
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, da na ZS sporočite svoje naročniške podatke in kontaktno številko.
Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Tokrat moram pohvaliti Telekom. Sem klical danes dopoldne in čez dve uri mi je tehnik že prinesel nov box in ga priklopil.
|
|
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:05.