|
||
|
![]()
Kot že v naslovu omenjeno...
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz ne najdem nikje besedilo od TIne i Nikse - Moje najdraže...pa od Toni Cetinski - kad bi dao bog....lahko kdo ponudi kako pomoč?
![]() Jutri ni danes,je danes jutri.. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Naslov ful znane španske ušpesnice že 2 mesca do zdaj...camica del negra ali če ve kdo bolj točen naslova....dankešen
![]() Vedno najbl žleht!!!! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
čao
mene pa zanima če ma kdo akorde al pa tabulature za tale komad http://www.undermuza.com/?name=download&datoteka=66 komad je od day out- y veter ta komad bi lahko poslušal 2 ure skup...(no sej smo ga res enkrat ko smo se pelal po mestu v gužvi ![]() če pa je kdo tak ekspert na kitari pa naj jih sam napiše..jes še nism tm. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nujno bi rabu še naslov intro pesmi, ki je v nadaljevanki samo bedaki in konji, če se komu kaj sanja
![]() Vedno najbl žleht!!!! |
|
|
|
||
|
![]()
to ni kaka pesem od kje drugje, ampak je napisana prav za to nanizanko
tko da išči pod "theme from only fools and horses" al pa "only fools and horses - theme music" al pa kaj podobnega ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz pa rabim note za klavir, in sicer pesmi kot so:Yesterday od Beattlesov in podobne.
LP! ________________________________________________ Kdor drugemu jamo koplje, rabi kramp in lopato |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo ve naslov slovenskega komada in izvajalca gre pa nekak takole: ooo grem na valove...? Hvala |
|
|
Značke |
besedilo, iščem, izvajalca, naslov, note, pesmi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:55.