|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
potem je brezveze imeti naročeno programsko shemo mega hd
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Problem je v tem da Telekom kljub razpoložljivi kapaciteti enostavno noče omogočiti naročnikom izbire med MPEG2/MPEG4, FullHD/"MiniHD" streami. Saj nimam nič proti kompresiranju v primeru da se s tem omogoči tudi tistim bolj oddaljenim delovanje storitev ampak da na ta račun potem vsi tudi tisti na optiki gledajo zmazke je pa podn.
|
|
|
|
||
|
![]()
Se strinjam s tabo. Polni stream bi se moral začeti uvajati na VDSLju, ne pa da se na optiki še dodatno kompresira...
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem na bakru, t-2, imam 20/2 Mbps pasovne širine (dejansko 19/2). Uporabljam multicast in mi pri HD programih zvok dela odlično, slika pa takoj zmrzne.
Kakšen nasvet? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Tine1 zakaj me pošiljaš tam na "neuradni forum T-2"? A ti gre v nos, ker sem preklopil ponudnika?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kje boš pa drugače izvedel za specifiko njihovih streamov?
Se pa ne spomnim, da bi na neuradnem T-2 forumu kdaj kaj prebral o težavah s predvajanjem. Imajo oz. naj bi imeli (vsake toliko se kdo "pohvali", da mu vse dela in ga nato postavijo v realni svet) omejitev na naročeno. |
|
|
|
||
|
![]()
Najobsežnejša tema na T-2 forumu je posvečena težavam
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kar se HD-jev tiče prek Multicast TV-ja, so mi tudi na Siolu zmrzovali HD programi. Sem rahlo upal, da bo morda problem rešen z večjo pasovno širino.
Tisti "neuradni" forum je bolj tak ... multicast je prepovedana tema. |
|
|
![]() |
Značke |
programi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kabelska TV - analogni programi | mepa | SiOL TV | 14 | 24.01.2012 16:26 |
Slovenski programi! | Kiowa | SiOL TV | 1 | 07.10.2010 19:09 |
Pink programi na SiOL TV | krepki | SiOL TV | 64 | 05.10.2010 10:20 |
Tv programi problem | AndreJ17 | SiOL TV | 0 | 06.07.2009 21:22 |
Siol TV mpeg2 določeni programi ne delujejo več | rahonet | SiOL TV | 1 | 29.05.2009 07:09 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:27.