|
||
|
![]()
Skladno s tradicijo odpiram temo, kjer lahko predlagate komade za an(u)alno forumsko kompilacijo komadov, ki so nam zaznamovali 2007. Pravila so (priblizno) enaka, kot lansko leto. Kratka obnova:
1. Predlagate lahko katerikoli komad, izdan v letu 2007 ali decembra 2006 2. Vsak lahko predlaga najvec en komad. 3. Predlogi uporabnikov foruma z manj kot 200 glasovi se upostevajo le po presoji komisije. *. Za predsednico komisije je enoglasno in prostovoljno dolocena Morena ![]() 4. Predlogi se zbirajo do konca januarja 08. O svojem predlogu se razmisljam... Noben meni najomiljenejsesih muskontarjev ni objavil kakega vecjega projekta, zato se malo raziskujem ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pri meni je enako, tko da glasujem za fergie - big girls don't cry...
|
|
|
|
||
|
![]()
hehe, tega pa mam
Torej... 1. Fergie - Big Girls Don't Cry (Tanatie) |
|
|
|
||
|
![]()
umbrella-ella-ella-e-e-e-e!
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Iri, te je kdo pretepel in polomil prstke kaj nedavno?
![]() Da se ne izneverim tradiciji, razmisljam o Zornu ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz razmisljam o ene stirih moznostih, a kaj ko glasba kaplja pocasneje od sicersnjih padavin
![]() iri, ta komad je na albumu Rihana? 1. Fergie - Big Girls Don't Cry (Tanatie) 2. Rihanna - Umbrella (Iri) 3. Peter Brotzmann - Rising spirits (Smaug) |
|
|
|
||
|
![]()
a Rihanna ma album?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
umbrella ma komad ella-ella-e-e-e-e na plati rihana ce sem prov zastopu?
|
|
|
|
||
|
![]()
Zaenkrat naj bo Peter Brotzmann - Rising spirits s plate Guts
![]() Upam, da ni predolg komad ![]() Drugace sem se pa odlocil, da naredim svojo kompilacijo presnjega leta, pa bomo videli, kako vse skupaj izpade... |
|
|
|
||
|
![]()
Kot se je izkazalo, ima RIHANA na albumu RIHANA komad UMBRELLA, v tem komadu pa 3/4 casa poinavlja ella ella ella (as from umbrella).
Ce je komu kaj v uteho sem se tudi sam uscal od smeha, za dolgo pa mi bo ostal ponos v vedenju, da vem vec o aktualni muziki od drugih. Mimogrede... Po Rolling Stone Magazine je to 3. komad leta 2007... Kaj sta prva dva nocte vedet. Niti za preostalih 97. |
|
|
Značke |
komplikacija |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumska Komplikacija II | Teo | Glasba | 99 | 30.03.2007 11:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:32.