|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ja itak, k uni ljudje k majo stil, hodjo s kravatami/make-upom tud spat... uni so skos taki, a ne veš ![]() Aja, MrTom... obstajajo tudi ljudje, ki so enostavno preveč zbirčni... Obstaja pa tud rek za take ljudi: Kdor preveč izbira, izbirek dobi (ker pol nč druzga ne ostane) ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sprijaznit se s tem, pomeni z drugimi besedami tudi obupanje, kar pa je za vsakega človeka najslabše. Saj poznate rek, upanje umre zadnje ![]() Izbirčnost, hja, če komu paše bit kr z nekom in mu vsa leta lagat v oči, da je on oz. ona tista prava oseba katero smo iskali tudi prav. Zase vem, da nisem te sorte, prisegam na iskrenost in nek fer odnos. Verjamem pa, da je precej ljudi, ki so skupaj le da niso sami in potem pride do varanj partnerjev, laganja, vsak tretji par se loči itd ..... sicer pa kakorkoli komu paše......... hm, kake imate eni ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ja, to se strinjam da obupat ne gre, ampak zdi se mi brezveze ful časa porabit za študiranje o tem, kje je kdo, zakaj ga ni... blablabla... Treba je živet ![]() ![]() Pa tudi to se strinjam, da je treba biti izbirčen (prav vedla sem, da se boš na to obesil ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Skratka; na dom ne pride trkat na vrata. Treba je iti v družbo in verjeti, da se bo pravi spotaknil obte. Je le stvar časa...
|
|
|
|
||
|
![]()
Mowgli točno tako.
KissMe lepo, da se strinjava. Čeprav imam občutek, da se počutiš nekoliko ogroženo in si se malce razburila, nikar, to je le debatka in mišlenja drugih, temu so forumi tudi namenjeni. Vsak pa po svoje ocenjuje kaj mu je simpatično in kaj ne. KissMe v hribih so tudi simpatični ljudje, normalno da so, vendar so običajno poparčkani ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ...poroke niso zarad približkov idealov, ampak zarad tega, ker nam je Cerkev to vbila v glavo... Oz., da ne bomo začel druge debate... poroke so zarad tega, ker smo tko navajeni... |
||
|
|
||
|
![]()
Če dva vztrajata brez rinke, je mogoče še dodaten dokaz, da zadeva špila...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ko je ravno nekdo omenil urejenost v hribih, sem se spomnila, ko sem to zimo na Krvavcu videla deklico, ki je smučala s ta velikimi okroglimi uhani.
![]() Deklina je pač hotela zgledat urejena, nooo. Moje mnenje je tako, da naj bo partner ne samo urejen, temveč tudi razposajen za skakanje po lužah, za valjanje po snegu, obmetavanje s senom ... In seveda tudi urejen ter resen ob primerni situaciji. |
|
|
|
||
|
![]()
Šit, mene moja ne da
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Namesto poroke bi lahko napisal tudi izbira življenskega sopotnika. In katerga življenskega spotnika si izberemo? Ja tistega, ki nam je všeč in nam izpolnjuje večino življensko pomembnih vprašanj in želja. In tista oseba, ki to nekako izpolnjuje, smo ob njej zadovoljeni in zadovoljni, je ponavadi ta, kateri brez problema lahko rečemo tudi približek ideala, sicer pa bo glede tega morda še kaj povedal še kdo drug ![]() ![]() ![]() ![]() Sicer pa se popolnoma strinjam tudi s kabalo ![]() |
||
|
Značke |
ga or jo, najti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kje bi dobit, kupiti, najti, kaj, kako bi .... | oblakst | Lepota in stil | 207 | 08.09.2017 12:21 |
kako najti... | sunnygirl | Svet in ljudje | 11 | 22.05.2008 21:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:34.