Nazaj   Siol.net forumi > Storitve Telekoma Slovenije > Tehnična pomoč

Tehnična pomoč za naročnike storitev...

Odgovori
 
Orodja za teme
  #1  
Staro 15.10.2007, 18:50
janezpesec1 Uporabnik janezpesec1 ni prijavljen
Uporabnik
Član od: Apr 2006
Sporočila: 1.007
Privzeto Proteus - telefonija preneha delovati

Zivjo,

ali se še komu s Proteusom dogaja da mu telefonija preneha delovati brez da bi karkoli spreminjal ? Če sem bolj natančen, odhodni klici so delovali, dohodni pa ne (klicoči dobi signal da je linija zasedena). Pod voip status je na web vmesniku pisalo:
Port: 1
Endpoint Name: xxxxxxxx
Login Name:
Admin State: inservice
Display Name:
Registered: authfailure

Po resetu se vrednost polja Registered: spremeni v registered in telefonija deluje. Ali se omenjeno napako da kako odpraviti ? Vse skupaj je malce nadležno ker ne veš kdaj ti dohodni klici ne delujejo, za odhodne se hitro opazi.
Odgovorite s citatom
  #2  
Staro 15.10.2007, 19:39
sabotin
Guest
Sporočila: n/a
Privzeto Re: Proteus - telefonija preneha delovati

Citat:
Objavil-a janezpesec1 Prikaži sporočila
Zivjo,

ali se še komu s Proteusom dogaja da mu telefonija preneha delovati brez da bi karkoli spreminjal ? Če sem bolj natančen, odhodni klici so delovali, dohodni pa ne (klicoči dobi signal da je linija zasedena). Pod voip status je na web vmesniku pisalo:
Port: 1
Endpoint Name: xxxxxxxx
Login Name:
Admin State: inservice
Display Name:
Registered: authfailure

Po resetu se vrednost polja Registered: spremeni v registered in telefonija deluje. Ali se omenjeno napako da kako odpraviti ? Vse skupaj je malce nadležno ker ne veš kdaj ti dohodni klici ne delujejo, za odhodne se hitro opazi.

Živjo,

pokliči na SIOL in bodo poštimali,vsaj pri meni je bilo tako.

Lp
sabotin

Nazadnje uredil sabotin : 15.10.2007 ob 19:41. Vzrok: popravek
Odgovorite s citatom
  #3  
Staro 15.10.2007, 22:37
mtance Uporabnik mtance ni prijavljen
Novinec
Član od: May 2005
Naslov: Moste
Sporočila: 86
Privzeto Re: Proteus - telefonija preneha delovati

Danes je prišel nov software, kateri popravi (oz. naj bi) te težave.

LP
Odgovorite s citatom
  #4  
Staro 16.10.2007, 09:27
080 Urban Uporabnik 080 Urban ni prijavljen
Svetovalec za tehnična vprašanja
Član od: Aug 2007
Sporočila: 1.064
Privzeto Re: Proteus - telefonija preneha delovati

Citat:
Objavil-a janezpesec1 Prikaži sporočila
Zivjo,

ali se še komu s Proteusom dogaja da mu telefonija preneha delovati brez da bi karkoli spreminjal ? Če sem bolj natančen, odhodni klici so delovali, dohodni pa ne (klicoči dobi signal da je linija zasedena). Pod voip status je na web vmesniku pisalo:
Port: 1
Endpoint Name: xxxxxxxx
Login Name:
Admin State: inservice
Display Name:
Registered: authfailure

Po resetu se vrednost polja Registered: spremeni v registered in telefonija deluje. Ali se omenjeno napako da kako odpraviti ? Vse skupaj je malce nadležno ker ne veš kdaj ti dohodni klici ne delujejo, za odhodne se hitro opazi.
Sem ti nadgradil modem, ker verzija, ki si jo imel gor ni bila ok.

LP
Odgovorite s citatom
  #5  
Staro 16.10.2007, 18:48
janezpesec1 Uporabnik janezpesec1 ni prijavljen
Uporabnik
Član od: Apr 2006
Sporočila: 1.007
Privzeto Re: Proteus - telefonija preneha delovati

Aha, zato je bilo danes pod voip napisano failed. Prej sem imel res testni firmware zaradi padanja linije pri obremenitvni uploada. Hvala Urban, bom nekaj casa opazoval kako je sedaj s telefonijo.
Odgovorite s citatom
  #6  
Staro 16.10.2007, 20:33
aci Uporabnik aci ni prijavljen
Pripravnik
Član od: Sep 2004
Sporočila: 147
Privzeto Re: Proteus - telefonija preneha delovati

Katera verzija software pa je na voljo za Proteus nanovo sam imam 5.0.27b15-3.14b1-1.66.31. in dvignjeno sinhronizacijo zaradi resetiranja pri uploadu malo močnejšem.
Odgovorite s citatom
  #7  
Staro 16.10.2007, 20:37
080 Urban Uporabnik 080 Urban ni prijavljen
Svetovalec za tehnična vprašanja
Član od: Aug 2007
Sporočila: 1.064
Privzeto Re: Proteus - telefonija preneha delovati

Citat:
Objavil-a aci Prikaži sporočila
Katera verzija software pa je na voljo za Proteus nanovo sam imam 5.0.27b15-3.14b1-1.66.31. in dvignjeno sinhronizacijo zaradi resetiranja pri uploadu malo močnejšem.
Tudi tale verzija ne bo ok. Prosim za uporabniško ime na ZS, da nadgradim.

lp
Odgovorite s citatom
  #8  
Staro 17.10.2007, 18:59
janezpesec1 Uporabnik janezpesec1 ni prijavljen
Uporabnik
Član od: Apr 2006
Sporočila: 1.007
Privzeto Re: Proteus - telefonija preneha delovati

aci: jaz imam zdaj spet zadnjo stabilno verzijo, 5.0.22. Prej sem imel pa 5.0.24b1 (za to zadnjo cifro nisem 100% preprican je pa bila 24 beta).
Odgovorite s citatom
  #9  
Staro 18.10.2007, 12:38
aci Uporabnik aci ni prijavljen
Pripravnik
Član od: Sep 2004
Sporočila: 147
Privzeto Re: Proteus - telefonija preneha delovati

Citat:
Objavil-a 080 Urban Prikaži sporočila
Tudi tale verzija ne bo ok. Prosim za uporabniško ime na ZS, da nadgradim.

lp
Urban maš PM.
Odgovorite s citatom
Odgovori

Značke
delovati, preneha, proteus, telefonija

Orodja za teme

Dovoljenja
Novih tem ne moreš odpirati
Odgovorov ne moreš objavljati
Priponk ne moreš dodajati
Svjoih objav ne moreš urejati

BB koda je Vključeno
Smeški - Vključeno
[IMG] koda je Vključeno
HTML koda je Izključeno
Hitra izbira

Podobne teme
Tema Avtor teme Forum Odgovori Zadnje sporočilo
VDSL2 hitrost + IP telefonija mmatejj Tehnična pomoč 4 10.06.2007 18:42


Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:00.