|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
WiFi 2.4GHz (Siol IPTV) guest Change... , ko pritisnem na Change se mi izpiše: Message Invalid Session Key, please try again ali pa tole: Port Configuration: Setup Select one of available services below for port WiFi 2.4GHz (Siol IPTV) guest - select this if you have guest network vpnwifi - select this if you have VPN WIFI network |
||
|
|
||
|
![]()
IP sa program O2 ?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Nobenega, ki bi priskočil na pomoč? |
||
|
|
||
|
![]()
Teaming in VLAN na Intlovih karticah po zadnji posodobitvi spet ne dela več. Bo potrebno spet čakat na nove gonilnike.
|
|
|
|
||
|
![]()
Gonilnike sem dal na prejšnje stanje pred posodobitvijo in prav tako ne deluje. Problem sem opazil takoj takrat po posodobitvi windowsa 10, ko mi je ta program, s katerim sem ustvaril virtualno mrežno kartico, takoj odstranilo in napisalo, da ta program, ne vem več, kako se imenuje, da ta program več ne deluje na win 10. Ostalim vsem deluje Multicast, ki uporabljate virtualno mrežno ali kako? Sem edini, ki mu ne deluje?
|
|
|
![]() |
Značke |
epg, multicast, ostale, playlista, zadnja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:57.