|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Tako da sem stvar že uredila. |
||
|
|
||
|
![]()
in seveda se zavedaš da je možnost da servis tega nebo priznal kot popravilo v garancijske roku
ker je plošča skurjena, morda prenapetost med 16urnim polnjenjem? ![]() servevis je sicer za motorole ram2 v ljubljani, mislim da majo trgovino v btcju ljubljana |
|
|
|
||
|
![]()
sicer sem velik MOTOFAN bi temu telefonu raje rekel ne, glede na to koliko teh V3 sem videl že zanič in vsi enako napako, telefon se kar sam vklaplja ko je izklopljen in večkrat "zašteka" in ga je potrebno vgasnit in ponovno prižgat...
|
|
|
|
||
|
![]()
Mam motorolo MPX 200 in me zanima če ima kdo nastavitve za MMS, WAP, GPRS in MSN Hvala!
|
|
|
|
||
|
![]()
Mogoče bo vprašanje malce brez veze samo ne gre in ne gre ...imam motorolo v547 in ne morm pošiljat slik ...vse vredu ko slikam in jih spravm a ko jih hočem poslati kateremu koli uporabniku mu pošljem zgolj zelen križec...na mobitelu so mi vklopili opcijo tudi po sms poslala nastavitve ...vendar nič ....kaj naj nardim ni važno tudi koliko je velika slika ne gre in ne gre.....če kdo ve v čem je finta ... tenx
|
|
|
|
||
|
![]()
Če ti odpošlje, je pr teb vse uredu. Mogoče bi blo dobr sliko pomanjšat. A to se ti samo pr enmu dogaja, al pri vseh, katerim pošiljaš sliko?
|
|
|
|
||
|
![]()
..ojla ja ko jaz slikam in pošljem (vsaj enim šestim različnim aparatom)...se ne zgodi nič niti ko pomanjšam sliko če pa jaz dobim sliko po mms-u in jo pošljem naprej je vse vredu ...tko da res ne vem ..se kr mal neumnga počutm ko sploh ne vem kje naj kaj nastavm al pa ne vem......
|
|
|
|
||
|
![]()
mnja, v tem primeru nimaš več kej nastaulat, mam filing, da je treba tole tvojo Motorolco jet mal k zdravniku pokazat
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Zanima me kako prenesti Igrice z računalnika na telefon motorola razor v3xx. Ko hočem prenesti executable jar file in jad datoteko preko usb kabla mi javi napako. Če ne gre preko kabla kateri bloototh moram uporabiti na računalniku?
|
|
|
Značke |
aparatih, motorola, reklam, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 05:56 |
SonnyEricsson (info+nasveti) [Brez reklam] | dobrcan | Mobilna telefonija | 97 | 28.06.2012 12:03 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 10:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:10.