|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Največkrat se aplikacije nalagajo na telefon preko usb kabla, če si ga dobil zraven si verjetno dobil tudi cd z gonilniki in program z katerim boš povezan z mobijem, če pa nisi dobil, pojdi v simobil al mobitel pa vprašaj če prodajajo, pa dobiš program in usb kabel, lahko pa je tudi preko modrega zoba(če telefon podpira), lahko pa je tudi preko infrardečega vmesnika, aplikacije za motorole in druge mobilne telefone lahko dobiš lahko dobiš tukaj:http://www.getjar.com/software/
Lp, srečno ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
...ima kdo kakšne izkušnje s temi telefoni?
Mnenja? |
|
|
|
||
|
![]()
Lahko povem za Motorolo V3:
+ meni lep, še posebej tipkovnia + ima vse kar rabiš + glede na starost je verjetno že razmeroma poceni - preslab zaslon (resolucija) - premalo spomina (res poudarek na premalo) Če bi danes kupoval telefon ga jaz osebno ne bi kupil..je šel čas naprej... |
|
|
|
||
|
![]()
...poteče mi 2-letna obveza pa si lahko izberem kaj novega; tako da so cene vseh telefonov približno vzporedno enake, če se zopet zavežem.
kaj pa bi vi priporočali ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tut mene zanima Kakšne izkušnje imate z MOTOROLO V3X. Kolk zdrži baterija? itd.
Kakšen komentarček prosim? Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
A ma kdo msn za mobi pa da mal denarja pobira pa bi prosu če mi da ime msnja
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam Motorola V3, kupil sem ga taskoj ko je prišel ven, baterija drži 1 teden, izgled enkraten, tanek, lahek, podpira mp3, slabost je premalo placa, naložiš si lahko tam nekje 5-6 mp3 pesmi.
Skratka meni je telefon povsem zadovoljiv. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Soseda ima to V3 pa ji zdrži max 2 dni (normalna uporaba). Mogoče pa imaš 3000 mAh??? |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravček!
Hči je za rojstni dan dobila v dar Motorolo v3, čez noč se je polnila danes zjutraj je hotela dat vanjo sim kartico in telefon vklopit, pa na žalost se telefon ne prižge. Ko nekaj časa držiš tipko za vklop se samo tipkovnica malo zasveti, to je pa tudi vse. A je kdo mogoče imel že take ali podobne probleme in ali je res da baterija zdrži samo en dan tako kot pravijo nekateri. Hvala vam za vse odgovore in lep pozdrav |
|
|
|
||
|
![]()
A je mogoče baterija prazna ? Probaj ga priključit na elektriko in potem vključi. Baterija pri V3 pa drži vsaj 3 dni. Seveda, če ne telefonariš po nekaj ur dnevno. Ob normalni (zmerni) porabi, drži gotovo 3 dni.
Če se še vedno ne zbudi, potem pa na servis z njo. Imaš pač smolo, da naletiš ravno na pokvarjeno zverino. Jo je morda že kdo v trgovino vrnil, pa so ga lepo nazaj zapakirali in podtaknili. Ja, tudi to se dogaja ![]() |
|
|
Značke |
aparatih, motorola, reklam, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 05:56 |
SonnyEricsson (info+nasveti) [Brez reklam] | dobrcan | Mobilna telefonija | 97 | 28.06.2012 12:03 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 10:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:10.