|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V kratkem bi nabavil nov comp.Pa sem razmišljal da bi šel na prenosnega.Torej zanima me ali bi bil dober za moje zahteve kakšen za 400-500 evrov.Rabim za pisarno, tiskalnik,active card za proklik včasih tudi kaj zapečem in dol potegnem in pogledam na lcd-ju v resoluciji full hd ! Torej ali mora biti grafična hd da lahko iz prenosnika bere na lcd hd ali samo da ima hdmi ali prek mreže in predvaja na lcd-ju v dnevni tako kot je shranjen video.In kako je z tiskalnikom in čitalcem kartic ali je treba zmeraj priklapljat in izklapljat kable če grem iz pisarne al se da to kaj brezžično uredit.Hvala za odgovore.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ja neki tazga sem gledu in ima podobne konfiguracije kot sedanji namizni,ne vem pa kako ali lahko prenosnik lavfa skos al se kaj pregreva preveč ?
|
|
|
|
||
|
![]()
z normalno uporabo ni ovir,le pod kompom naj ne bi bilo kakih prtov,ki ovirajo pretok zraka
za celodnevno igranje iger pa se da dokupit podstavek za hlajenje recimo kaj takega http://www.mimovrste.com/artikel/221...sa-ak-nbc-03bk |
|
|
Značke |
pomoč, prenosni, računalnik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
prenosni računalnik, grafična kartica | nejcmedv | Računalništvo in internet | 9 | 02.01.2010 13:20 |
problem z zagonom WINDOWS XP | MIRJAM-J | Računalništvo in internet | 26 | 02.07.2009 22:12 |
Prenosni računalnik Acer Aspire One pomoč!!! | pushte | Računalništvo in internet | 3 | 15.02.2009 02:54 |
Tri paket in prenosni raČunalnik - akcija do 15.10.2008 | mravlja | O storitvah | 1 | 02.10.2008 21:41 |
prenosni računalnik | rtmktl | Računalništvo in internet | 8 | 03.11.2007 10:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:09.