|
||
|
![]()
verjetno zato ker noben ne ve KDAJ bojo te novosti pršle in se samo čaka v nedogled...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No, čeprav je Telekom upravičeno deležen kritik, pa ga moram tudi pohvaliti.
Pred časom sem šel na nov paket in naročil višjo hitrost na 40/10 (VDSL). Prodajalec mi je ob naročilu povedal, da je na moji lokaciji hitrost max. 34/7, pa sem vseeno vzel. Potem je sledilo dnevno padanje hitrosti in sinhronizacije modema na dobrih 30. Nato sem podal reklamacijo, da bom pač šel nazaj na hitrost 30/5, če stvari ne bodo delovale, kot je bilo rečeno. Zadeve so se uredile v roku 24 ur. Ponastavili so mi profil in hitrost je skočila na 34/7. Čez nekaj dni pa pozitivno presenečenje. Modem se mi sinhronizira na 39,7/8 in imam skoraj polno hitrost, kot je naročena. Očitno moraš odločno reagirat, pa se da uredit. Seveda pa še vedno čakam na optiko, ki se vleče kot jara kača. |
|
|
|
||
|
![]()
zelo odvisno od tega, kaj je potrebno narediti. Če gre za malenkost, bojo že uredili.
Ko pa vejo točno, kateri spoji so slabi, pa tega ne bodo šli popravljat, ne glede na reklamacije. |
|
|
|
||
|
![]()
In kaj konkretno sploh so te napovedane novosti v IPTV ??
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Noben ne ve. velika skrivnost
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi sam že 9 let na optiki od Telekoma in mam same pohvale vse dela kot treba.. Ene 3 izpada storitev je bl o v teh 9 letih kar ni vredno omembe..
![]() Kot sem mi je to dogajalo pred tem na kabelski lokalnega opetaterja ki so bili izpadi vsak mesec itn.. |
|
|
|
||
|
![]()
To, da so ven zmetali kar nekaj kvalitetnih programov te ne moti? Da ne dodajo nič kvalitetnega, te nič ne moti?
|
|
|
|
||
|
![]()
Edine presenetljive novosti na IPTV platformi bodo, ko bo časovni zamik delal sodobnemu času primerno in ko bo mogoče spremljati IPTV brez BOX-a (Android, Tizen, SmartTV, AppleTV...). Današnja tehnologija v sodobnem svetu, namreč vse to omogoča.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zna se zgodit (oz. logično bi bilo, glede na to, da obešajo na velik zvon), ampak iskreno, bom kar malo presenečen, če se to dejansko zgodi.
|
|
|
![]() |
Značke |
napovedal, novosti, telekom |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Telekom prevzem IZImobil ? | cveto | O storitvah | 2 | 07.11.2017 10:30 |
Iz T-2 na Telekom Modri paket | CiroDiMarzio | O storitvah | 37 | 20.09.2016 09:24 |
Telekom ID ? | muc | O storitvah | 2 | 13.12.2013 08:01 |
Šlamparija, nateg ali pa samo Telekom? | vw225n | O storitvah | 35 | 17.10.2011 07:52 |
Telekom naslednje leto ne bo vlagal čisto nič v optiko | bond008 | O storitvah | 24 | 01.12.2009 13:29 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:16.