|
||
|
![]()
http://trendi.siol.net/default.aspx?...&cid=419&pgn=1 - Še nekaj info o Grčiji na splošno
![]() aja pa temi sem zružla, da bodo iste info na enem mestu, zato mal drugače zgleda ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
najboljša izbira za Grčijo je otok KOS
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jaz sem bila dve poletji zaporedoma na Rodosu. Prekrasen otok s prekrasno zgodovino. Primeren za ljudi, ki si želijo aktiven dopust in jih navdušuje medieval.
|
|
|
|
||
|
![]()
Matilda gre na Samos...ima kdo kaken nasvet, priporočilo, prav posebno ošterijo, razgledno točko...da mi jo zaupa.
Hvala (seveda) ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bil sem na maturanskem izletu na Samosu. Čeprav je bil namen bolj kot ne zabava, smo si ogledali nekaj lokalnih znamenitosti (antični vodovod....).
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem bil tudi tam namaturancu. Priporočam enodnevni izlet v Turčijo v antično mesto EFES!
![]() BMX, katerega leta pa si bil tam na maturancu? |
|
|
|
||
|
![]()
Pepsi, Če si plačal Forum Beach na Rodosu, boš prosim podal kakšne informacije in mnenja, ko pridete nazaj, ker sem tusi jaz tam vplačala dopust za Avgust in bi ti bila res hvaležna za kakršna koli mnenja! Ali pa še kdo, ki bo šel.
Hvala. Uživajte! ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Meni je bla cela Grcija zakon. Atene so sicer mal umazane, klima pa je "the best"... Priporocam Road trip al kaj v tem stilu.
![]() |
|
|
Značke |
dopust, grčiji |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:51.