|
Potovanja potovanja, izleti, nasveti, potopisi ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zaradi dveh jurjev si se na letališču obrnil? No ja, saj ne rečem, da je fer, ker ti niso prej povedali, ampak denarno je to še vedno sitnica.
Sicer pa hvala za podatek - jaz bom naslednjič že klicala na letališče in se pozanimala, da ne bi bilo na koncu res še neke ohoho cene! ![]() _________________________ Svakog dana u svakom pogledu... |
|
|
|
||
|
![]()
ZAGRENJEN DOPUST!
Ker ne želim, da bi še komu zagrenili letovanje s tem, da ga olajšajo za NEKAJ STO EUROV, svetujem, da ste previdni pri izbiri hotela. V severni Dalmaciji-Stari grad - PAKLENICA v hotelu RAJNA je nama z možem, letos na zasluženem oddihu, prvi popoldan IZGINILO iz ZAKLENJENE SOBE 300,00 EUROV. Komentar si ustvarite sami, lep pozdrav ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
zato pa pravijo, da je potrebno uporabiti hotelske sefe, ki so na recepciji......kot da so zaklenjena vrata kakšna ovira.......
______________________ Zares fest nas je (še vedno) mal! |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem najraje kar vsak dan na bankomatu in samo za sproti (~100 EUR).
400 SIT za dvig v takih primerih niti ni tako veliko. |
|
|
|
||
|
![]()
Hmmmm, ampak saj 300 € ni tolk velik bankovcev, da jih ne bi mogla imeti v denarnici. Zakaj pa denar ne hranis pri sebi v denarnici?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Po toci zvoniti je prepozno, ampak a ni jasno da se denarja, pasportov in kartic nikoli ne pusca nikjer?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ker da bi pa človek to vse vlačil na plažo pa tud ne gre. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
**** Mečem kosti, psi jih glodajo....karavana pa gre dalje...**** Janša je bil čebelar**** |
||
|
Značke |
iran, iščem, kompas, narava, nasveti, obramba, offroad, opozorila, popotnike, potopisi, psi, raid, razočaranje, rekreacija, sopotnik, sopotnike, tajska, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja: iščem, kje se kupi, ima kdo, pozna kdo ... | Sebbi | Prosti čas in igre | 141 | 09.03.2013 11:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:51.