|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Sky italia, ki stane 57EUR na mesec (gledanje ppv-ja nanese še več) ni za primerjat z SiolTV, katerega
cena je okol 12 EUR. |
|
|
|
||
|
![]()
Nova TV in Hrvaški RTL bi blo super, če bi jih dodal. Sem jih na morju gledal in majo res dobr Program-
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Potemtakem sploh ne bi smeli predvajati skoraj nobenega programa, razen slovenskih, vse tuje bi mogli cenzurirati, tudi reklame, saj mi ne placujemo da gledamo tuje reklame. Vecina tujih programov pa itak, kar predvaja verjetno kupi pravice samo za svojo drzavo, torej vse, kar gledamo tuje, gledamo na crno, ker verjetno nimamo pravice, da gledamo.
Mogli bi cakati enega mednarodnega ponudnika IPTV, ki bi deloval po celi evropi ali svetu morda, ki bi zakupu pravice vseh kanalov, da lahko jih predvaja po celem svetu in ne samo po svoji drzavi, ker kdo zeli gledati samo programe znotraj svoje drzave? Kjer so se mediji podkupljeni in prikazejo, kar zelijo uni na vrhu. |
|
|
|
||
|
![]()
Sky-*, BBC-*
|
|
|
|
||
|
![]()
pa Šport Klub, pa Šport Klub bi tud pasu
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
P.S. Hočmo ŠPORT KLUB. TAKOJ |
||
|
|
||
|
![]()
storz:
pusti ti zdaj svetovno prvenstvo 2006, to je druga stvar. jaz sem ti dal link, triera ima v svoji digitalni televiziji ta dva programa. lastnik nove tv je CME (pop tv, kana a, nova tv), prav tako POPTV-jeva tehnika po novem skrbi za satelitski uplink oddajanje iz zagreba na AMOS 4W. nova tv verjetno oddaja brez tezav v KKS TRIERA MARIBOR, zato ker je enak lastnik, kot poptv, kanal. direktor nove tv , poptv in kanal a je marjan jurenec. v glavnem storz, cas je da se malo pobrigajo na siolu za poboljsanje TV SHEME. Dodali bi se lahko kaksne lokalne slovenske tv postaje kot ima T2. ti se pozanimaj da siol tv doda, OBN in NOVA TV. |
|
|
|
||
|
![]()
RTS Maribor kolko vidim je bil na novo dodan. Še tako naprej
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
||
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:14.