Re: Zaračunavanje licence pri podaljšanju varnostnega paketa
Hočem povedat to, da na naslovni strani Siola poudarjajo in hvalijo svoj BREZPLAČNI varnostni paket za vse naročnike adsl paketov razen pizzicato. In nikjer ni omenjen aneks v intervalu 1 leta, oziroma je omenjen v enem izmed neštetih členov. Kaj ko bi bilo to obratno? Bi na naslovni strani bila omenjena vezava, v enem izmed členov pa brezplačnost. Dober sej mi lahko govorite, da imate prav in tudi imate prav, priznam. Vendar če se gremo usrano birokratsko poslovanje podjetja brez moralnih zadržkov, potem si po moje takšno podjetje ne zasluži neke hvale. Jaz sem glede teh reči zelo previden in kar ne morem verjeti, da so me nasankali s tem. Sicer pa še tole za dodatek: Pogodbo k drugemu ponudniku sem podpisal lani oktobra in Siol oz. Telekom je bremzal zadevo vse do prejšnega tedna! Češ da tehnično ni izvedljiv priklop pri drugem ponudniku, čeprav gre po istih kablih vse. Zadevo so poslali na Apek in glej ga zlomka, v manj kot letu dni je urejeno! Še bi lahko našteval umazano politiko Telekoma (npr. kopanje jarkov včasih in zgraditev infrastrukture s strani občanov, kdo pa sedaj pobira naročnino). Eh sej se ne splača...
ras****jen sem, priznam.
LP
|