|
||
|
![]()
Kako kot administrator lahko določim GOST-u katere programe lahko uporablja in kako mu lahko preprečim (GOST-u), da bi preko Start menija in preko Mojega računalnika imel dostop do vseh ostalih programov, ki jih uporabljam kot administrator?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če prebereš razlago, kaj lahko kot Guest počneš, v bistvu skoraj nič, poleg tega je ta račun privzeto onemogočen zato ni bojazni, da bi lahko zaganjal kakšne programe za administracijo.
Drugače se pa verjetno obnaša kot vsak drug račun, torej se mu da dati pravice nad določeno mapo, tudi nad kakšno mapo z programom, ki ga potem lahko zaganja. Čeprav to, da ne moreš dostopati do datotek v profilu tega računa verjetno kakšnemu programu dela tudi težave. |
|
|
|
||
|
![]()
Problem ostaja ! Ponavljam, gre za to, da mi GUEST ne bi smel preko START in MOJEGA RAČUNALNIKA dostopati prosto od mojih datotek kot upravljalca kar je sedaj možno. Sem ponovno preizkusil.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
v c
![]() lahko pa poskusis tisto metodo, ki sem jo napisal pod podobno temo, ki sem jo odprl, kjer onemogočiš tudi dostop do programov v explorerju.. PS: to mi je že dolgo nazaj en user razlagal, tako da ni na mojem zelniku zraslo ![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
[quote=snickers;1365903]lahko pa poskusis tisto metodo, ki sem jo napisal pod podobno temo, ki sem jo odprl, kjer onemogočiš tudi dostop do programov v explorerju..
Sem pogledal, vendar je to zame "višja matematika", zato si ne bi upal sam šariti po računalniku. Vseeno hvala za nasvet! ![]() |
|
|
Značke |
windows |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Windows Server 2008 in PPPOE | zajc | Tehnična pomoč | 2 | 31.07.2008 13:13 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:31.