|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Jaz sem usb tudi aktiviral, FW 3.12
Dokler ne bo en v redu FW, mogoče usb med inputi se z njim ne bom niti ukvarjal. |
|
|
|
||
|
![]()
Se pridružujem mnenu bo-bo-ja in ramba, saj je res vprašanje, kaj bi višji FW lahko izboljšal. Vse deluje brez težav.
Sam sem z LG zelo zadovoljen in sem zato nabavil še njihov Bluray BD-390. Ker sta s Simplinkom povezana, stvar deluje odlično, pa še en daljinec je za glavne funkcije dovolj. Sploh pa za tako ceno. Ko mi, upam da ne kličem nesreče, crkne HDD snemalnik, bo novi gotovo tudi LG. Že zaradi Simplinka. Prav tako ima vse, kar imajo tisti kao "brand name", čeprav se sprašujem ali LG res sodi v nižji rang. Ni vse v zvenečem imenu ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
ima, izkušnje, kdo, tem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, nasveti,potopisi + opozorila za popotnike + iščem sopotnike ... | Girl16 | Potovanja | 362 | 18.09.2016 20:51 |
Prehranski dodatki -kateri, izkušnje! | melje123 | Zdravje | 21 | 18.08.2011 10:03 |
izkušnje smrti v tržnem gospodarstvu?!? | iveco | Religija in filozofija | 20 | 19.04.2008 23:16 |
SIOL Komunikator izkušnje | bliskavica | O storitvah | 8 | 09.06.2007 23:04 |
Izkušnje z avtomehaniki | Snif | Avtomobilizem | 5 | 09.06.2006 08:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:37.