|
|||
|
![]() Citat:
miha napaka je ze prijavljena (prijavljam jih tako ze zadnja 3,4 leta se mi zdi) in sem ravno ta teden slisal isto kot pred nekaj leti, da je potrebno narediti skrajsavo linije, menjati linijo, ki je stara a se to tako in tako ne zgodi in koliko vidim na akos ni niti v nacrtu |
||
|
|
||
|
![]()
Kaj pa 3G? Tudi ta z lahkoto gre preko dveh mega če nisi predaleč od stolpa. Ker pobirat naročnino za tako žalost od linije je res kriminal...
|
|
|
|
||
|
![]()
nop ne bo nic iz 3g. ma najbolj me jezi, ker se ze dolgo ve kaj je narobe, obcasno se kaj popravi, da linija mesec dva dela normalno potem pa se spet zacne padanje in izgubljanje paketov. potem pa spet standard pisanje na help desk, odgovor ja vidimo,da je linija slabo bomo poslali serviserja, ki tako in tako ve da ne more narediti nicesar. potem se vmes oglasi gvo, ki se malo zaspila s kabli pa spet zacne za silo delati. ko se pa omeni da bi bilo fer in posteno, da se racun zmanjsa je pa tisina oz vcera je bilo povedano, da je bila napaka predana skupini, ki se ukvarja s tezjimi napakami (ce ta res obstaja nebi vedeli...)
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kako pa doseči da menjajo kabel je pa druga zgodba.Mogoče vključiti krajevno skupnost,občino.... lp |
||
|
![]() |
Značke |
linijo, težava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težava Optika | sojus | Tehnična pomoč | 3 | 18.02.2010 19:42 |
HDMI težava | oil89 | SiOL TV | 27 | 22.08.2009 17:13 |
Težava z dostopanjem do strani | banano | Tehnična pomoč | 35 | 05.01.2009 15:53 |
Težava s pingom | Gregat | Tehnična pomoč | 16 | 05.11.2008 16:19 |
Težava s hitrostjo | Rene Kotnik | Tehnična pomoč | 5 | 01.07.2007 10:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:51.