|
||
|
![]()
Zanima me ali je imel še kdo težave z internetom, Siol TV (kockanje, zaustavljanje slike....) dne 19.12.2016 okoli 22h. Ko sem pregledal modem (Innbox V50U, VDSL paket Top Trio B) je skrajno leva lučka utripala in ni bilo povezave z internetom. Modem sem resetiral in sedaj deluje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi mi imamo ponovno težave...kockanje, prekinjanje...internet dela s hitrostjo cknjenega konja, potem pa še prekinja vmes ....Kar groza me je, kaj bo čez praznike, pa še ko kličeš enostavno obupaš
![]() |
|
|
|
||||
|
![]() Citat:
Citat:
v primeru, da so omenjene težave še vedno prisotne mi prosim na zasebno sporočilo pripišita uporabniški imeni, kontaktne številke in podroben opis motenj, da lahko preverim vaši naročniški liniji. Lp, Miha |
|||
|
|
||
|
![]()
V ZS vam pošiljam sporočilo, saj se težave z internetom še kar pojavljajo, občasno tudi TV (ogled za nazaj)
|
|
|
|
||
|
![]()
Do danes delalo brez težav, sedaj pa ponovno...kockanje, internetne strani pa.....niti ne odpira, speed test ponovno ni možno poskusiti. Pa kaj vam dogaja? A naj sedaj vsak mesec gnjavimo ali bo delalo? Nič nismo doma spreminjali, vse vsak dan popolnoma isto, tako da verjetno ni dvoma, kaj bi bilo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
prek ZS sem vam posredoval sporočilo. Lp, Pavel |
|
|
![]() |
Značke |
internetom, siol, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z internetom | Puky | Tehnična pomoč | 15 | 01.06.2013 10:26 |
(Alternativna rešitev) Težave s pilotom priloženim k Siol Box-u | mnheia | SiOL TV | 7 | 09.12.2011 07:00 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL Duo - Zakaj imam težave s telefonom? | Oxijan | Tehnična pomoč | 39 | 25.11.2008 22:03 |
Na pomoč! Težave s priklopom dvdja in SIOL tv strežnika | Zvetam | Hi-Fi in elektronika | 2 | 10.02.2007 11:27 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:05.