|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Jaz sem tudi dobil ponudbo za brezplačni NEO, vendar se bom vsaj še nekaj časa raje "pogovarjal" z Box-em.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sagem in box sta v moji lasti,imam pa paket trio A, kjer bi mi takrat pripadal se en box ampak ker smo rabili damo dva se zanj nismo odločili. Bom moral direkt njih povprašat kaj in kako je na stvari, ker od viska ne boli glava, seveda ob nespremenjenih pogojih. Mislim da mi tudi ze dni poteče neka vezava, tko da....
|
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me ali Neo box deluje na paketu Trio C.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Po možnosti bo pa tako, da ali ga zamenjaš že z najemniškim Boxom oz. če ga nimaš, ti ga dajo kot najemniškega in nimaš več na voljo 1€ popusta. Prav brezplačno vse obstoječim in novim naročnikom ne vem zakaj bi ga ponujali res, da traja samo 6 dni in mogoče bodo zaloge pošlje "takoj". |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Deluje enako kot vsak drugi BOX. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Če nimaš najetega Boxa sploh, kot je bilo omenjeno dobiš 1€ popusta na mesec. To ostane ali ne, če se odločiš, da koristiš promocijo? |
||
|
|
||
|
![]()
Fora promocije je samo v tem, da se ne plača izdaja boxa. Tisti popust 1€ seveda ne ostane, ker imaš potem box v najemu. Tako nekako si jaz razlagam.
|
|
|
|
||
|
![]()
Za menjavo se po tehtnem razmisleku nisem odlocil - brez veze.
|
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno moras vzeti tudi enega izmed paketov Neo. ki so naceloma zavajujoci on drazji od prejsnjih ...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne rabis menjat paketa.
|
|
|
![]() |
Značke |
brezplačni, neo, wtf |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Modri paket - kateri posebni programi so brezplačni | borisu | SiOL TV | 1 | 16.10.2015 20:41 |
Koncerti, ki nas bodo razveseljevali | Smaug | Glasba | 767 | 23.02.2015 20:20 |
Brezplačni arhitekturni nasvet | arh.nasvet | Dom in družina | 0 | 06.01.2013 12:36 |
tv 2 meseca brezplačni | otiv | O storitvah | 6 | 17.12.2008 19:34 |
Brezplačni programi | grgo | Računalništvo in internet | 4 | 01.06.2008 14:35 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:53.