|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
SCT šteka, se to res ne da popravit?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Pravkar je tudi SPICE vn vrglo..... pa SCT bolj ali manj šteka šteka šteka... ŠE VEDNO
MKTV pa itak ne dela... Hmmm,, aha spice spet dela... Da ne rečem.. problemi z glasnostjo na nekaterih kanalih... Pa prevelika kompresija na drugih... Namesto da bi se stvari izboljševale.. je vsak dan vse slabše.. l-p |
|
|
|
||
|
![]()
SPICE spet ne dela
SCT še vedno ne dela aha SCT spet dela... a bo zdržal vsaj 20 minut? |
|
|
|
||
|
![]()
No tudi jaz imam probleme z Siol TV.Zadnje čase se vse pogosteje pojavljajo "kocke" na TV in sicer na vseh kanalih.Te kocke pa so izrazitejše v večernih urah.Napako sem že javil na Siol pa soposlali tehnika od Telekoma vendar je prišel dopoldne ko je ponavadi slika dobra(brez kock).Preveril je linijo in pa napeljavo in dejal da bi zadeva morala špilati....pa ne
Ima še kdo takšne probleme? Je pa to okolica Domžal cca 1.5km od centrale. lp brabos |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ma še kdo danes popoldne in sedaj zvečer težave s Siol TV? Pri nas je non stop danes problem, ko se vse mede, kvadratki na vseh kanalih, slika se zatika,... da sploh ni gledljivo.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pri meni isto....evo se zdej zjutrej...
naj grejo nekam!!!!!!!!! se mi zdi, da bo res dost tega in bo treba it drugam, ker se ta sijol ze prevec in predolgo igra z nami ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:20.