|
||
|
![]() vse besede bi bile odveč prjatu čestitam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (upam, da si se v naslovu zaklenjene teme ornk zmotu - neserga) Nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se, lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,... (Ivan Minatti) |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Goody - Kraljica forumov ![]() Jaz sem v resnici tle mišičasta redarka in zaščitnica moderatorjev ... PAZI! Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli podatek, ki ga pošljete forumom, če se nam zdi ta neprimeren. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
to pa je treba čestitat, ja
![]() pa še tko naprej do naslednjih 100k, oz. do 200k ![]() Nothing Else Matters. |
|
|
|
|||
|
![]()
še enkrat:
Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
bravo lejdi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ __________________________________________ Kate, pojma nimaš
![]() |
|
|
|
||||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja, se strinjam ![]() Goody - Kraljica forumov ![]() Jaz sem v resnici tle mišičasta redarka in zaščitnica moderatorjev ... PAZI! Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli podatek, ki ga pošljete forumom, če se nam zdi ta neprimeren. ![]() |
|||
|
|
||
|
![]()
Temp.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Primi palčko blizu sredine. Ovlaži konico v ustih. Vstavi v medzobni prostor s topim koncem ob dlesni. Nežno pomikaj ven in noter
|
|
|
|
||
|
![]()
temp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() škoda k ni števc nazaj na nulo skoču ![]() Po nekem vonju prepoznaš ulico. Kot kožo
svojega ljubimca. Po nekem odtenku prepoznaš oči. In se nikoli več ne obrneš. L. Stupica |
|
|
|
||
|
![]()
temp
![]() ![]() ![]() čestitam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Where do we go nobody knows I've gotta say I'm on my way, down God give me style and give me grace God put a smile upon my face |
|
|
|
||
|
![]()
ganljivo
navkljub neštetim smile postom je to le en dosežek ![]() |
|
|
Značke |
sticky, stotaužnt, tempkovih |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:32.