|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Medtem ko čakam na NEO box (res ne vem, kako to, da ste šli v akcijo tako slabo založeni) sem malo testiral NEO aplikacijo in opazil, da na mojem Samsung S8 ne zna pravilno prikazati celozaslonske slike. Ker ima S8 (pa tudi novejši modeli) nestandardno razmerje stranic 18,5:9 , sliko raztegne čez cel zaslon in s tem odreže drugo vrstico podnapisov. Aplikacija TVIN s tem ni imela težav in mi na istem telefonu lepo prikaže HD program v razmerju 16:9, seveda pa sta ob robu tanjša črna pasova, kar je OK. Težava ni samo pri spremljanju filmov ampak tudi pri športnih dogodkih (npr. smučanje), kjer se grafika s časi enostavno ne prikaže oz. je skoraj v celoti odrezana. Prosim, če lahko zadevo popravite, ker je glede na TVIN aplikacija NEO zaenkrat neuporabna.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp, Edi |
||
|
|
||
|
![]()
Na spletni strani uredite tv spored, da bo vrstni red enak kot so tv programi,
ki smo jih razvrstil po svojem vrstnem redu. |
|
|
|
||
|
![]()
Na ios aplikaciji ni tv sporeda
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Verjetno gre za aplikacijo na iPad-u (na iPhone-ih naj bi delovalo). Je znano in v reševanju. Lep pozdrav, Marko |
||
|
|
||
|
![]()
Aha Box folkrola. Težave se bodo tako odpravljale nekaj let kot pri Boxu, potem pa bo prišel na vrsto nov komunikator. Zatom ne mi s tem: "Če ma na ZS sporočite..."
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Neo.io stran: miska v fullscreenu ne izgine, ne v Chrome ne v Safari. Macbook Safari: V fullscreen-u, ko kliknes na srednji simbol iz zgoraj - seznam kanalov - prikaze samo enega na zaslon namesto mreze 4x5=20 kanalov kot v drugih brskalnikih. V nastavitvah kakovosti je na voljo samo Auto, brez moznosti rocne nastavitve. Predlagam da se to doda tudi v Safari in da ostane moznost rocne izbire kakovosti tudi v nadalje, ker Tvin se se vedno ne zna avtomatsko obnasat ob obremenitvah omrezja in je Tvinov 'Auto' slabo zasnovan. Rocna izbira je za nas s slabimi povezavami dost prirocna.
|
|
|
![]() |
Značke |
glasovno upravlanje, neo, prve, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave SiOL TV po dveh letih brezhibnega delovanja | bbenci2 | SiOL TV | 18 | 13.12.2010 20:32 |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Prve parlamentarne volitve v samostojni Črni gori | Oberst | Svet | 1 | 11.09.2006 09:11 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:46.