|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
sem danes klical na 0808000 in so rekli, da bi moral vseeno imet vse programe od mega hd sheme za isto ceno, ne glede, da mam standard shemo, da se to avtomatsko spremeni v mega hd shemo
zaenkrat se nimam, so rekli, da ugotavljajo zakaj ne |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Potem izklopi Box iz elektriko in ponovno priklopi. |
||
|
|
||
|
![]()
ne morem narocit, ker sem jo odjavu 13.3 in sele 13.4. lahko priklopim, samo je rekla na 0808000, da tega ni treba delat, ker naj bi vseeno mel mega hd, tud ce je standard shema oznacena
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Si poizkusil to ?Ker tu ponavadi za naročilo tisti datum na servisnih straneh ni problem. Da bi pa kar avtomatsko imel megahd pa verjetno ne drži,zato tudi teh programov ne vidiš. lp |
||
|
|
||
|
![]()
bom probal tud to, sam ce mi zaracunajo bom fjst jezn
![]() kak se narocuje prek siol boxa, a to skocm na program pa narocim? |
|
|
|
||
|
![]()
zanimivo, zdj sm se enkrt pogledal in mam vse programe vklopljene, tko da ocitno so mel nekj narobe, zdj je v redu, nisem nic naroceval dodatno
|
|
|
|
||
|
![]()
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu narodnjake so dal v shemo, svaka cast siolovci, to sem cakal odkar mam siol, deset let
|
|
|
|
||
|
![]()
se en problemcek, gledam programsko shemo pa ce kliknem na 504, kjer naj bi bil sport klub pa mi napise neveljavna stevilka programa, pa tud ce precekiram celotne stevilke na siol bixu ne najdem teh sportnih programov in nekaterih drugih
edit: sploh nimam tak razpored, kot je na siolovi strani, ampak pomesano, ceprav tud prvotnega razporeda nimam, zdaj mi pa ni nc jasno |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
mega, toptrio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Št. TV programov v paketu TopTrio | Vrhica | SiOL TV | 8 | 25.02.2013 09:20 |
Programski paket Mega | manc | SiOL TV | 4 | 08.12.2010 19:43 |
Mega paket | larisa | SiOL TV | 28 | 17.07.2009 10:38 |
Bil/a sem na koncertu... | Njuška Trap | Glasba | 572 | 06.12.2008 15:26 |
1 mega na en 2 mega | simnovv | Tehnična pomoč | 22 | 01.09.2006 19:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:56.