|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zunaj se bliska, grmi in dežuje...
notr pri tebi pa ... vlažno še huje? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
(Pri) meni vse jasno je
varno toplo zavetje če vlaga hladi te lahko nudim ti gretje Za ovratnik toplo piham in hrbet zmasiram daj dol mokre cunje te nič ne oviram... ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj zdej pa res že vsak ve,
da pri meni z masažo fajn gre? ![]() Bom dala dol cunje (jih boš osušil?), b' na toplem zaspala (če ne boš me budil), pol pa še zajtrk mi prosim pripravi, pa bodi v kaki primerni opravi... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jašta, ženska glavo
ko sad ovdje kuva žensko je da čisti i muškarca (dok spava) čuva (viđe junaka crnogorskoga, auuu ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
hahahahahahahahahaha...
saj bi ti v odgovor pesmco spisala... če bi ob tem poleg smeha vsaj dihat znala... če se ne bi med branjem po teh valjala od smeha... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaki muškarac, seveda, ni kaj. ajd, zdaj pa mrš v kuhno nazaj! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Da, draga, takoj...
še speglam perilo kopalnico spucam in ti pridem pod krilo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tako, da, edino spodobi se,
in tak način tud' pravičen je, spotoma, prosim, pa še pir mi prnes, če bom preveč žejna ratala vmes. |
|
|
|
||
|
![]()
Kako misliš "vmes"?
to ja hitro mine kdo pihal in mučil bi ur tri se in več če po cca minuti ga zmot'jo fuzbala skomine ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
dej, Mowgli, se ne hvali preveč,
od take minutaže sem že čist preč... |
|
|
|
||
|
![]()
Je rešen problem če si svoje dobila
bova fuzbal zdaj gledala in pivce popila Joj, kako so zahtevne te slovenske dekline nobena ne šteka - na vrsti so druge okrogline ![]() |
|
|
Značke |
, niso, rime, spljoh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:09.