|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pred spremembami smo imeli osnovni paket, zdaj pa vidim, kako je ta mega paket super. To vidim te dni, ko smo spet na starem paketu in piše za vsaki drugi program- na ta program pa niste naročeni...
![]() Tako da tole je fino od Siola kljub kritikam, ki so jih bili deležni, da smo uporabniki lahko uvideli razliko, sploh tisti, ki prej nismo imeli polne programske sheme. Ko se navadiš na boljše, mi tisti osnovni paket deluje nekam klavrno in raje dodam še tiste slabe deset evrov na mesec... Samo zanima me, a je potem polna cena 45 evrov in do kdaj velja, ker baje se ta HBO ne vem več kdaj podraži? In pa pohvale Siolu, ker še pred kratkim smo lahko samo sanjali o brezplačnih klicih na telefon in v odročnejših krajih smo vse življenje gledali le po par programov.... Pa samo za telefon smo dajali toliko kot zdaj za ves komplet, tako da je to velik napredek naprej, čeprav enim nikoli nič ni prav. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Od kje pa tebi brezplačni klici? Tisti dve uri so ukinili, drugače pa stane baje 3€ za neomejeno klicanje na ...? številk. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Hej, Larisa, a so tebe ravnokar vzeli pri Siolu v službo za PR?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vse kaže na to.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Totalna polomija prenovljena programska shema.. Za obdobje 2leti sem podpisal pogodbo za polno programsko shemo, niti leto dni ni zdržala ta vaša pogodba...., zdaj sem ostal na programski shemi standard, da bo mesečni znesek enak, kot je bila do zdaj... katastrofa, da ni niti osnovnih kanalov not. Mislim, predvsem na nemške, ki so na našem območju prisotni že skoraj 20let (sat1, pro7, vox in so freeTV) sramota, da mi zdaj pri vsakem drugem kanalu piše "na ta program niste naročeni - servis.siol.net". Ne vem zakaj forsirate toliko balkanskih programov v naše programske sheme.. Me zanima koliko slovenskih programov imajo bivši bratje v njihovih shemah, a mi se pa moremo podrejat !!!!! SLOVENIJA !!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Moraš se drugače vprašati. Koliko je Slovencev v bivših republikah in koliko bivših bratov je v Sloveniji.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ma ja. Balkanske sem pometal vse na konec. Se za skrensejver MelodyZen. Ce bi jih lahko izbrisal bi tudi to naredil.
|
|
|
|
||
|
![]()
Hehehe, jaz isto
![]() Res jih je MNOGO preveč. Naj jih dajo vse skupaj v tist paket Eksplozivno al kaj je že, pa si naj jih priseljenci plačujejo dodatno. Ne vem zakaj jih nam porivajo. |
|
|
![]() |
Značke |
mega, paket |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Mobitelov paket M4 - prehod | Forenzik | O storitvah | 15 | 01.07.2010 16:08 |
"Brezplačen" varnostni paket - naročnik siol, prva licenca | Grisbi | O storitvah | 11 | 26.02.2009 22:17 |
Trio paket, ki to ni | seba | O storitvah | 1 | 31.10.2008 07:47 |
Paket Duo | KonecD | O storitvah | 6 | 17.02.2007 18:14 |
varnostni paket - podalšanje | rock | O storitvah | 2 | 09.09.2006 19:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:11.