|
||
|
![]()
namesto da v ciganijo pošlemo cigane pa da je usaj fešta
pa pošiljamo lovačo z vedno pripravljeno fračo eh ![]() ko že mislim, da vse skup ne more bit še slabše pa vsako leto znova preseneti vse razen Lange, ki tudi glih niso nekaj pa katastrofa za katrastrofo |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
lol to use skupi je kr neki. Sploh da ti u življenju uspe klub temu da si vsestransko nesposoben. Rebeka ne zna ničesar, ne vodit oddaj ne dizajnerat cunj ne peti. Pa še reality show se pripravla o gradnji njene hiše?
|
|
|
|
||
|
![]()
ma ja pa naj gre rebeka če že mora tk bit. jst sama sem bla za lango,bi po moje dle prišli,kot z rebeko.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zjutraj sem na pol pri sebi poslušala Rebeko, ki Slavcu razlaga, da bi moral Predin že mal odnehat, ker njegovih besedil itak več kot pol Slovenije sploh ne razume. Da je zato Plestenjak taka zvezda in razproda vse koncerte.
Somebody is in need of a good old fashion lobotomija... |
|
|
|
||
|
![]()
A ni Sešek podoben Shreku?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
najhujše pri teh izborih je ravno dejstvo, da našim izvajalcem kronično primanjkuje samokritičnosti in izvirnosti pri ustvarjanju glasbe... eni večno ''kradejo'' tuje komade, jih malce predelajo in dodajo nekaj prepotrebnih OuOu Jei Jei HAaaaAAAaaa ...
spet drugi napišejo besedilo, po vsej verjetnosti enkrat ob 2h ponoči po pol platoja popitega pira in zraven še kakšne črtice beuga... pol pa mislijo, da so najhujši in prijavijo to skropucalo na razpis za emo... in tako naprej in tako naprej... Tisti slovenski glasbeni izvajalci, ki pa imajo kanček pameti in samokritičnosti, se pa raje izogibajo EME in si mislijo svoje... Moje skromno mnenje je pač tako, da velik delež slovenske glasbene scene totalno smrdi... na žalost ni druge besede in tako aplaudiram spoštovanemu Ali Enu, ki ga je kolega Smaug izbrskal na jutubi... ![]() ![]() ![]() ![]() ... |
|
|
|
||
|
![]()
sem nekje prebral,da je blo finale zelo gledano...zdaj ne vem a so si to zmislil ali pa je res...se nekak da preživet ene dve uri gledat emo,ampak da jo raztegnejo na tri dni!.
največjo korist od vsega ima rumeni tisk,kateri ima sedaj materijala do finala... |
|
|
|
||
|
![]()
Ema=katastrofa!!! Pa naj zmaga kdorkoli,se itak vedno najde kak band ali pa posameznik ki misli,da je oh in sploh.....pa je vse skupi en s.it! Pa nej gre Rebeka,k je moji mami tko všeč!! Itak so
![]() |
|
|
Značke |
2008, ema |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kanada | ARMEDhodzic | Potovanja | 15 | 16.07.2010 16:47 |
Bitdefender - problemi/vprašanja/nasveti | manc | Računalništvo in internet | 200 | 24.11.2009 14:20 |
Oskarji 2008 | baksus | Filmi | 76 | 12.03.2008 21:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:48.