|
||
|
![]()
Imam eno težavo in sicer mi vsa pošta iz serverja prihaja na PC v odjmemalec Outlook 2010 ampak,na severju se pošta ne briše po posredovanju,tako,da jo moram brisat ročno,ko dobil opozorilo skrbnika??.
A ma kdo kako idejo,kako to rešit,saj na SIOL pomoči pravijo,da ni nobene napake na serverju????? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kakor je meni znano, ne obstaja nastavitev v Siolovem serverju, da ti po prenosu pošte v računalnik, to lahko izbriše. Pa tudi v nastavitvah v Siol.posta, tega ne najdem. Tudi sam kadar grem na server, pošto ročno pobrišem.
|
|
|
|
||
|
![]()
Problem sem rešil.tko.da hvala!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
ZAKAJ na strežniku ni več opcije "izberi vse" vsako pošto moram namreč brisati posebej lepo eno po eno.
Z prejšnjim vmesnikokm je to delalo. |
|
|
|
||
|
![]()
v sivem okvirčku pred besedilom: Razporejeno glede na imate polje, ki ga lahko obkljukate. Ko to storite se označijo vsa sporočila.
lp, Jasmin |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala za odgovor, resda je okvirček komaj videti, ampak sedaj sem ga našel.
|
|
|
|
||
|
![]()
Da ne odpiram nove teme bi težave s siol spletno pošto napisal kar tule. Ko sem bil na dopustu na HR nikakor nisem mogel odpreti siol spletne pošte na prenosniku (laptop), medtem ko mi je na Samsungu Galaxy S8+ to delovalo brezhibno. Ko se spomnim pred leti je spletna siol pošta delovala tudi na prenosnikih (na HR). Zadeva tudi ni delovala ko se je zahteval vpis GSM številke saj je skoz javljalo napake.
|
|
|
Značke |
pošta, siol, spletna |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL - Težave - Elektronska pošta | faca5 | O storitvah | 90 | 21.11.2013 11:59 |
NOKIA SIOL KOMUNIKATOR VoIP NASTAVITVE | jrobic | SiOL Komunikator | 32 | 22.01.2011 22:53 |
Sprememba gesla na siol pošta | simnovv | Tehnična pomoč | 5 | 15.08.2008 20:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:38.