|
||
|
![]() ![]() Izola Ulica Alojza Valenčiča 1, 4, 8, 10, 12 Ulica Emilia Driolia 1, 2 Ulica Ferda Bidovca 5 Ulica Franeta Marušiča 4 Ulica IX. Korpusa 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 14, 20, 30 ----- (15) je ni Ulica Zvonimira Miloša 14, 16 Čakam že pol leta vidim da bom prej dočakal smrt in preklinjam ker me jezi da ima lahko 20/20 mega kot drugi ki plačujemo isto za ***ing malo ceno 1024*256 ---------------------------------------------------------------------------------------------- (oprostite mi za preklinjanje ) |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tipična nevoščljivost
|
|
|
|
||
|
![]()
nevem kaj vam je... Folk, morte vedet da te stvari trajajo, pa tudi ni telekomova dolžnost v trenutku do vseh uporabnikov potegnit optiko. Vsaka stvar zahteva čas,to je stvar ki zahteva ustrezen kader,opremo in znanje. Tudi jaz čakam na optiko kot nor, pa je letos še nebom videl, čeprav jo imajo že po vseh okoliških vaseh, položili so nam cevi, optike pa ni od nikoder. Pa kaj naj naredimo? Pač počakat je treba...
|
|
|
|
||
|
![]()
ja valda čakat čakat čakat čakam že več kot pol let od oktobra lanskega leta
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a mislš da jaz kej manj časa čakam? ravno tako nekje od septembra-oktobra, če bi se vsi tok razburjal, bi mogl poseben forum za razburjanje odpret
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja čakat je pa res treba prej ko bo pa pri nas,bo pa treba pomoje čakat kar eni 5-10 let sigurno.
Še vdsl nimogoče met. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Jaz že par mesecev gledam, kako žnure po Celovški gor vlečejo pa nočejo ene do naše stolpnice obrnit. OK, saj zdaj so jo - par dni nazaj - a samo DO hiše, kdaj jo bodo do omarice, ve pa le O Gospod. ***iga, bo že. |
||
|
![]() |
Značke |
bom, ing, nimam, optika, optike, prej, še, umrl, vedno |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ženske kavbojke | Knez | Lepota in stil | 94 | 27.03.2007 19:49 |
Verjeti ali (z)Vedeti | galeb | Religija in filozofija | 218 | 25.12.2006 18:50 |
Rupel še vedno - minister Rupel | Kajtimar | Slovenija | 15 | 10.10.2006 18:55 |
Siol Tv še Vedno Ne Dela Pravilno | moglasi | Tehnična pomoč | 9 | 09.09.2006 07:06 |
Mladi Evropejci vedno bolj pijani | BMX | Evropska unija | 39 | 08.07.2006 01:52 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:10.