|
||
|
![]()
Zdravo!
Imam Siol trio na optiki. Včeraj in danes so se začele pojavljati težave z internetno povezavo. Modem Prospero632 se sam resetira.Po resetu ne more dobiti WAN IP-ja, problem je pa tudi z gateway-jem. Pomaga edino izklop modema in ponovni vklop. Zanima me, če ima še kdo podobne težave. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Pri men dela normalno...nobenih težav..
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Že od samega začetka kar sem na optiki , je nastavljen tako, da dela kot router.
Tako je bil nastavljen že s strani Telekoma, ko so mi priklopili opremo. |
|
|
|
||
|
![]()
Tale težava se mi pojavlja sedaj že vsak dan. Očitno je problem s PPOe povezavo v okviru prosphero modema. IP imam namreč dinamičen. Kot kaže je problem ali na strani modema ( software) ali pa na drugi strani, ker takrat ko poteče lease za IP naslov, modem ne dobi pravih nastavitev in sicer za gateway ter IP za WAn.
Edina rešitev ali izklop in ponovni vklop modema ali pa prekinitev in ponovna vzpostavitev ppoe povezane na modemu. Ker je 080 1000 številka danes povsem nedosegljiva, prosim za odgovor enega od agentov. Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
ali vam takrat pod internet piše da ste povezani, namesto ip-ja pa piše "not assigned"?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja, točno tako.Če preverim na modemu, pod status-> internet connection sicer piše, da je ppoe povezava vzpostavljena ( PPPoE Connection is established. ) vendar ni ip-ja za wan ( public wan address).
lp |
|
|
|
||
|
![]()
pomaga reset modema. napaka pa se že rešuje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Bi bil počasi čas da se ta napaka reši.
|
|
|
![]() |
Značke |
internetno, povezavo, siol, triotežave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave s SiOL storitvami | Gregor K. | Tehnična pomoč | 2 | 22.01.2010 08:17 |
SiOL Trio 2mbit PING problem | eso | Tehnična pomoč | 27 | 29.09.2009 17:11 |
Visoki ping (SiOL Trio) | m4tko | Tehnična pomoč | 20 | 20.08.2009 16:40 |
siol trio in telefon, ki dela in ne dela | skrzad | SiOL telefonija | 0 | 02.07.2009 15:31 |
Predčasna prekinitev pogodbe Siol Trio | tomy77 | O storitvah | 11 | 15.06.2009 10:06 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:03.