|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Sam sem mel BOX S N5200 ki je v obliki L . Sedaj mam N7700 in je razlika samo v obliki in v ničemer drugem. Spomina ma enako 4GB in to je to..
![]() V navodilih za N7800 je videt da je spet drugačna oblika kot pri N7700 mislim da nima več kot 4GB spomina. N7800 http://www.telekom.si/Documents/NAVO...avgust2016.pdf |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi sam imam box s N5200 kot tudi boxs N7700 in na obeh je problem z istim filmom,imam tudi ta prvi box z diskom ta pa se ob gledanju tega filma,ki se zatika na obeh boxih resetira,ker sploh nima moči da bi ga zagnal.
Film je 1080p.BluRay.x264.DTS velikost 13,2GB,nasledji film ki ima probleme z predvajanjem je velik 7GB. |
|
|
|
||
|
![]()
Meni dela mkv tekoče na box -mislim da sem probal tudi 18-20giga film fullHD in dela normalno sam nesme met dts zvok, ker zvoka ni potem.Slika pa dela normalno vsaj dosedaj vse kar sem sprobal je delovalo.Sicer dela vse tud na vecini usb vhodov v tv.
Najde se pa včasih kakšen video ,ki ne dela na vsaki napravi.Računalnik je spet za vso multimedio najbolj. Povdarjam pa , da je na siol box-u lepa slika gledano preko usb vhoda video,lepša kot na samem tv usb.Sam DTS zvok bi moralo delat.Box's nisem preveč sprobaval.Novejši box's ima bolši procesor in mislim da hdmi 1.4 predhodnik njegov je slabši definitivno... |
|
|
|
||
|
![]()
Ja ker nikjer ne najdem karateristik novega boxa N7800,verjetno pa mora imet boljši procesor in več rama.
Ker film drugače gledam prek strežnika WDMyCloud,problem je le na boxu,DLNA na Philips tv film predvaja tekoče,samo so problem podnapisi,ker jih ne najde. Tudi na wd tv live playerju film dela,samo tega imam samo na enem tvju,problem je verjetno v procesorju in ramih na N7700 boxu. |
|
|
|
||
|
![]()
Sam bi tudi rekel, da mora biti box s N7800 v nečem boljši od N 7700. Specifikacij pa res ni.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Modela N7700 in N5200 sta imele podobne specifikacije kot Netgemovi komunikatorji?
Če pogledamo samo "tehnične specifikacije sistema" BOX S (7700) in Netgem N7700 sta enaki (procesor, ram, pod. nosilec). Netgem Netbox N7800 Hybrid HEVC -> http://www.netbox.fr/img/n7700_schema.png HEVC bi bla res dobra pridobitev, pa tudi kakšen DVB T-2, ki ga model BOX S (7700) ni imel. |
|
|
|
||
|
![]()
A lahko kdo od tehnične pomoči preveri,specifikacije boxsa N7800 in ali ga že imate v telekomovih centrih,imam box v najemu in glede na težave,ki sem jih omenil bi vzel tega novega.
Na N7700 mi tudi včasih med prestavljanjem programov zmanjka slike in je samo glas v naslednjem prestavljanju med programi. Pomaga samo polni izklop boxa. |
|
|
|
||
|
![]()
To pa tudi mene zanima. Tudi sam imam BOX v najemu. Težavo, katero omenjaš, sem opazil sedaj pri programu AXN Spin.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
žal nimamo podatka ali je novi BOX z oznako 7800 že na voljo v Telekomovih centri. Predlagam pa vam, da jih pokličete in o tem povprašate. Seznam Telekomovih centrov najdete na povezavi: http://www.telekom.si/info-in-obvestila/prodajna-mesta/. Lp Boštjan |
||
|
|
||
|
![]()
Sem danes menjal N7700 za N7800 v telekomovem centru,problem ostaja pri DTS zvoku,tako da bodo programerji še morali malo proučit zadevo in to odpravit.
Ostale zadeve bom potestiral,EPG zdaj prikazuje normalno prej na 7700 je za naprej kazalo samo par oddaj. Zanimivo je da pri video Blu-Ray velikosti 35GB DTS zvok deluje je pa problem da ne moreš nastavit podnapisov,čeprav podnapisi so.Film predvaja tekoče. |
|
|
![]() |
Značke |
box, brskalni, http or or boxsiolnet, povezovanje, siol, televizorjem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:31.