|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Ker opremljam dnevno sobo in kuhinjo z jedilnico (nobenih pregrad - črka L), še kolebam med izbiro talne obloge. V mislih imam naslednje 3 variante. Kuhinja: Pluta, Dnevna: Lamelni parket Kuhinja: Lamelni Parket, Dnevna: Laminat Kuhinja: Laminat, Dnevna Laminat Kaj imate vi, zakaj imate, ali bi zamenjali to kar imate, zakaj se vam zdi praktično kar imate oz. kar bi imeli? Hvala za mnenja. |
|
|
|
||
|
![]()
Mi imamo:
Kuhinja: ploščice (idealno prenašajo polivanje maščobe in vode po tleh) Dnevna: parket (deluje toplo, prostorno) |
|
|
|
||
|
![]()
mi imamo:
kuhinja - kuhinski del: ploščice kuhinja - jedilni del: laminat dnevna soba: parket |
|
|
|
||
|
![]()
pri nas imamo tako v kuhinji kot v dnevni parket
ko bomo rastur delal, bo pa v kuhinji okrog pulta (mogoče po celi kuhinji) klinker in talno ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V kuhinji ne bi imela parketa. Ploščice ali pa neka nova zadeva, ki jo zdaj dajejo po kuhinjah. Nisem ziher, se mi zdi, da se reče domestic...neka umetna masa v obliki ploščic, baje lepo, toplo in fajn za vzdrževat in čistit.
Nas pa v kratkem čaka menjava in prenova kuhinje...tk da se bo še za odločit. V dnevni pa parket. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mam parket v kuhinji in je groza - tam okol štedilnika se je umazanija (ki je včasih ne vidiš isto sekundo da bi pobrisal) zažrla v lak in ne gre stran - oziroma če zlo drgneš gre stran tud lak
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz bi povsod ploscice, mislim da je najbolj prakticno.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Laminat je premalo trpežen za kuhinjo ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
dali, dnevni, imate, kaj, kuhinji, tla |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:31.