|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nekaj bo treba narediti s tem dkino in pozicijami, ker cela zadeva meji na izsiljevanje. Imam sagem, poleg tega me pa kino ne zanima ..
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
doma imam sagem komunikator. Izrazim lahko samo mnenje, da sem oziroma smo zelo razočarani, kar se dogaja s temi kino paketi ali karkoli. Prav moteče je, ko greš skozi programi in ti na št. 10 in 20. prvo malo upočasni vse, potem pa se ti pokaže tisti ****** ekran. Pa dajte to narediti tako, da bodo ti programi vsaj na koncu, ne pa da posiljujete ljudi s tem. Zdi se mi res zelo neprijetno za gledanje tv, še posebej takrat, ko bi človek želel na hitro preleteti programe, da vidiš kaj je po tvju. Ali se bo to kaj spremenilo, da bi si lahko nastavili te moteče programe na druga mesta? Ker je res katastofa vse. Vsaj nam doma. Mogoč pa je komu prav všeč...nam pač ni. LP |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Črt |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Prosim, da se ta vaša ideja ponovno preuči in omogoči premik kanalov na uporabniku ustrezno mesto. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
P.S. Uporabljam ''dobri'' stari Sagem |
||
|
|
||
|
![]()
kaj na box-u se te videoteke da skrit?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne tudi na boxu ni te možnosti.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Meni pa na 9 še reklama za popnonstop.
Kar so popravili z odzivnostjo so sedaj za***ali s tem razporedom kanalov. Kaj je v vaši videoteki mene ne zanima, jaz imam komunikator za gledanje tv programov in ne videoteke... |
|
|
![]() |
Značke |
dkino, problem, programov |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol Box S problem ! | Ddmitrovic | SiOL TV | 19 | 05.07.2011 23:58 |
HP Compaq 610 problem s shutdown | Alef | Računalništvo in internet | 7 | 14.12.2009 20:19 |
Problem z zaklepanjem/odklepanjem programov | XxSystemxX | SiOL TV | 27 | 01.07.2009 12:34 |
Problem z izgledom ikon | Mighty | Računalništvo in internet | 6 | 01.06.2008 19:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:46.