|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Delam poslednjo seminarsko nalogo pri kateri mora biti narejena tudi anketa. V anketi so vprašanja, ki se nanašajo na zaznavanje in vplivanje vsebin, ki se pojavljajo v glasbenih spotih na odraščajočega mladostnika ali odraslo osebo. Prosim, da anketo rešite v čimvečjem številu ![]() PS: Anketa je zaključena, dobila sem zadovoljivo število rezultatov. Hvala vsem za sodelovanje. LP |
|
|
|
||
|
![]()
Da ne bodo po celem forumu, ...
![]() Pa prosim, če se da za anketo objavite link ali pa mail, za pošiljanje odgovorov, da bo tema bolj pregledna ![]() http://trendi.siol.net/default.aspx?..._id=11&cid=426 - evo mAl spotov, da bo lažje reševat ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Smo tri studentke 3. letnika komunikologije na Fakulteti za druzbene vede in vas prosimo, ce izpolnete vprasalnik, ki se nahaja na spodnjem linku! Vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za pomoc. Obenem prosimo, da sporocilo posredujete tudi vasim prijateljem, da bi tudi oni izpolnili vprasalnik. http://www.surveymonkey.com/s.asp?u=851411746698 Lp Spela, Katja, Kaja |
|
|
|
||
|
![]()
Pri književnosti moram do konca šolskega leta pripraviti podrobno predstavitev katere od knjig po lastni izbiri in odločil sem se za meni najljubšo - Nič mi ni, Brigitte Blobel.
Govori o 15 letnem nemškem dekletu, ki se namerno poškoduje (reže), ne najde stika s starši in sošolci, kar se konča s poskusom samomora in pristane na psihiatriji. Kot dodatno gradivo pa nameravam pripraviti seminarsko nalogo "Samopoškodbena dejanja med mladostniki". Dolga bo približno 15-20 strani, vključevala naj bi tudi anketo, to pa bo možno izpeljati le ob vaši pomoči . Zato vas prosim v kolikor lahko odgovorite na kratko anketo. Ker gre za temo občutljive narave, mi lahko izpolnjeno anketo pošljete na mail (sweden@gmail.com) oz. na privat sporočilo. __________________________________________________ __________________________________________________ ________ ANKETA: 1. Seznanjen/a sem s pomenom besede "samopoškodbe". a) DA b) NE 2. Ob besedi samopoškodba najprej pomislim na naslednjo vrsto samopoškodbe (možnih je več odgovorov): __________________________________________________ _____________ . 3. Poznam človeka, ki se samopoškoduje. a) DA b) NE 4. Poznam nekoga, ki se je zaradi samopoškodb tudi zdravil (terapije, psih. bolnišnica). a) DA b) NE 5. Tudi sam/a sem kdaj poskusila oz. se samopoškodovala. a) DA b) NE 6. Človek, ki se samopoškoduje, je duševno bolan. a) DA b) NE 7. Kakšni bi lahko bili motivi, da se nekdo samopoškoduje (možnih več odgovorov)? __________________________________________________ _________________ Anketa je odprta nekje do začetka novembra. Nobeden izmed vaših odgovorov ne bo obravnavan posamezno, vsako vprašanje bo zaračunano v procente. Hvala za pomoč ! Matic |
|
|
|
||
|
![]()
Tale anketa o telekomunikacijah je bila ravnokar objavljena:
http://ankete.cati.si/ikt_trendi/ Anketa je ful kratka - jst sem šla skozi. Če se komu da izpolnit, izvolite. Lp, piroga |
|
|
|
||
|
![]()
Na optična vlakna so pa pozabil.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ker delam seminarsko nalogo o razvoju filma in vsem, kar je povezano s tem, bi vas prosila, če bi odgovorili na naslednje anketno vprašanje.
Kje Vam oglasi za prihajajoče filme najbolj »padejo« v oči? 1- preko televizijskih mrež 2- v časopisih, revijah 3- na oglasni panojih, plakatih 4 - na spletnih straneh (na straneh filmskih revij, bannerji) 5 - drugo (napišite, kje) Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
NAprošam bralce teh strani, če lahko izpolnijo anketo, katera mi bo pomagala pri raziskavi. Anketa je anonimna in namenjena zgolj raziskavi.LAhko mi jo izpolnjeno vrnejo na el. naslov: karmen33@gmail.com
1) SPOL 0 M 0 Ž 2) STAROST 0 do 35 let 0 35 – 40 let 0 40 – 45 let 0 45 – 50 let 0 50 let in več 3) PRIBLIŽEN MESEČNI DOHODEK NA DRUŽINSKEGA ČLANA 0 do 25.000 sit ( do 100€ ) 0 25.000 – 36.000 sit ( 100€ - 150€ ) 0 36.000 - 50.000 sit ( 150€ - 200€ ) 0 50.000 - 63.000 sit ( 200€ - 250€ ) 0 63.000 - 75.000 sit ( 250€ - 300€ ) 0 75.000 in več ( 300€ in več ) 4) STOPNJA IZOBRAZBE 0 nedokončana osnovna šola 0 dokončana visokošolska izobrazba 0 dokončana osnovna šola 0 dokončana univerzitetna izobrazba 0 dokončana poklicna šola 0 dokončan magisterij 0 dokončana srednja šola 0 dokončan doktorat 0 dokončana višje šolska izobrazba 5) DELOVNO MESTO , KATEREGA OPRAVLJAJTE ( PO STOPNJI IZOBRAZBE) 0 Visoko kvalificirani strokovnjaki, managerji večjega podjetja, visoki uradniki, veliki lastniki 0 srednje kvalificirani strokovnjaki, srednji lastniki, višji managerji, višji uradniki 0 rutinski delavci (uradniki) na višji ravni ( uprava, finance, administracija ) 0 rutinski delavci ( uradniki ) na nižji ravni ( trgovina, storitve ) 0 mali lastniki z zaposlenimi 0 mali lastniki brez zaposlenih 0 kmetje, samozaposleni 0 nižji tehniki, nadzorniki ročnih delavcev 0 kvalificirani ročni delavci 0 pol- kvalificirani, nekvalificirani ročni delavci 0 pol- kvalificirani, nekvalificirani ročni delavci 6) KAKŠEN JE BIL VAŠ ODNOS DO VAŠEGA OSNOVNOŠOLSKEGA IZOBRAŽEVANJA? 0 v šolo ste radi hodili 0 v šolo ste hodili, ker ste bili v to prisiljeni 0 v šolo ste hodili ker so hodili tudi vaši prijatelji 0 v šolo ste hodili, da ste dosegali nova znanja 0 šolo ste sovražili 7) ALI SO VAS VAŠI STARŠI SPODBUJALI ZA IZOBRAŽEVANJE? 0 vsakodnevno so me spodbujali 0 občasno so se pozanimali o šolskem delu 0 nagrajevali so vas za uspehe 0 staršev niso zanimali šolski dosežki 0 kaznovali so vas za neuspehe 8) KAM SO VAS VAŠI STARŠI USMERJALI 0 v študij 0 v delo 9) ŠTEVILO OTROK, KI JIH IMATE 0 1 0 2 0 3 0 4 0 5 ali več 10) KAKŠEN JE BIL VAŠ ODNOS DO OSNOVNE ŠOLE VAŠIH OTROK: Ob vsaki trditvi, označite ustrezno polje. redno občasno nikoli otroka ste spodbujali pri njegovem delu imeli ste pregled nad delom v šoli vaših otrok sodelovali ste pri domačih nalogah hodili ste na sestanke in govorilne ure kritizirali ste otroka otrok je opravljal šolske obveznosti po lastni presoji s šolanjem otroka se niste ukvarjali 11) KAM VAŠE OTROKE USMERJATE? 0 v nadaljnji študij 0 čimprej naj najde delo 12) KAKO OTROKA MATERJALNO SPODBUJATE, DA DOSEŽE DOLOČEN CILJ? Ob vsaki trditvi, označite ustrezno polje. redno občasno nikoli dajete dogovorjeno žepnino plačujete razne krožke, dejavnosti otrok dobi denar, ko ga potrebuje za denar vas mora prositi denarno je nagrajen, ko uspešno opravi dogovorjeno nalogo 13) KAKO REŠUJETE PROBLEMATIKO NEUSPEHA? Ob vsaki trditvi, označite ustrezno polje. običajno občasno redko s pogovorom zaščitniško s kaznijo se ne pogovarjate 14) ZAUPATE SVOJEMU OTROKU? 0 da 0 ne 0 preverjam 15) KAKO OBRAVNAVATE VAŠEGA OTROKA? 0 Je živo samostojno bitje 0 Je vašo lastnina Zahvaljujem se Vam za sodelovanje in čas katerega ste si vzela. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Sem absolventka druzboslovne informatike in vas naprosam za pomoc ![]() V okviru raziskovalne naloge (in priprave na diplomsko nalogo) sem pripravila anketo o uporabi spletnih medijev in spletne strani Delo.Si. Najprej Vas lepo prosim, da si vzamete 10 minutk in izpolnite pripravljeno anketo. Anketa je na spletu, tako da je njeno izpolnjevanje kar se da hitro in enostavno. Nahaja se na naslednjem spletnem naslovu: http://www.surveyconsole.com/console...rvey?id=290295 Ob tem vas tudi prosim (ce Vam to seveda ni odvec), da to sporocilo (s spletnim naslovom ankete) posredujete naprej, do Vaših kolegov, prijateljev, sorodnikov, sodelavcev, znancev..., in mi tako še dodatno pomagate pri zbiranju odgovorov na anketo. Od števila zbranih odgovorov bo namrec odvisna zanesljivost mojih ugotovitev. Za vse se Vam že v naprej najlepše zahvaljujem! Lep pozdrav vsem, Urska |
|
|
Značke |
anketa, ankete, anketo, avtomobilskih, čevljev, Čiščenje, govorica, imidž, izpolni, mladih, odnos, podobno, političnih, politike, prosim, psihologija, različnih, situacijah, strank, telesa, video, vod, vprašalnik, vse, zahtevo, znamk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 10:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:44.