|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
tega pa jest nism pogruntala in se sm se pol k sm sm slisala tut tkole režala k ti ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Kaj mi lahko kdo prosim na PM pošlje kaj pomeni 15 K pri K O (B) ker mi bo bučo razneslo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
faaaaaaaak rešu sm skor vse in tako mi ostaneta samo še:
13 je N Z N in 15 K pri K O (B) prosim pomagajte ker itak smo vsi z iQ na vrhu (čez 19) in mene bo požrlo če ne rešim do konca sicer pa če rabite pomoč vam za vse ostale lahko povem samo tedva sta mi pa res preveč že od 14h danes odkar sem dobil mail z linkom. |
|
|
|
||
|
![]()
Moje nerešene:
66 K S P 15 K pri K O (B ) 13 je N Z N 23 P K v Č T Sicer me nč kj nima da bi mi kdo povedal, vendarle pa kkšn namig mi ne bi škodil. :D Sicer pa sam od sebe sem jih rešil 27, z vašo pomočjo pa še 2!! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
namig 1 - 66 KSP sm zdele opazil da so ti že napisal med drugim namig 2 - 23 P K v Č T kromosome maš ....? |
||
|
|
||
|
![]()
15 K pri K O (B )
manjka mi samo tale ![]() Any hints? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
ok zdej pa mal pavze ker se mi je pa v glavi zvrtelo od tehle quote-ov men manjkata še 13 je N Z N 15 K pri K O (B) in kot kaže nism edini čeprav kr hočm rešitev bom mogu it spat pa mozak spočit LOL |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
sam ne vem kaj ma to s čim opraviti (to so že moje blodnje) |
||
|
|
||
|
![]()
kaj pa kakšne kmetije, kmeti, korošci, kralji.....
že jemljem sskj iz police in iščem K LOL |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
glavce, igrce, podobno, raznorazni, ter, testi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:43.