|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Malo se bom "prištulil" k tej temi. Moj prvi GMS telefon ja bila NOKIA pred mnogimi, mnogimi leti, eden izmed prvih. Nisem jih menjaval pogosto. Trenutnega (Sony Ericsson) uporabljam že 6, 7 let in mislim, da je res že skrajni čas, da ga zamenjam. Še vedno pa me nekako vleče k NOKIA, čeprav berem pripombe, da je njihov OS nemogoč Zanima me, ali kdo ve, če bo NOKIA kdaj prevzela ANDROID-a, oz. kak drug, bolj primeren OS.
|
|
|
|
||
|
![]()
Uradnih namigov v to smer ni. Nokia razvija kar dva OSa - Symbian in MeeGo (nekoč Maemo). Prvega ne uporablja več nihče drug kot Nokia, ker so ostali operacijski sistemi (iOS, Android, WebOS...) precej boljši. Nokia tem lahko konkurira z MeeGo, ki tako kot Android temelji na Linuxu, ampak že dolgo čakamo na kak njihov izdelek.
Nokia je na trgu pametnih telefonov povsem zaspala. Tako da če iščeš kaj več kot napravo za klicanje in pošiljanje SMS, kupi raje kakega Androida kot Nokio. |
|
|
|
||
|
![]()
Če lahko vprašam, glede na temo - kateri je po vašem v tem trenutku "best of" (od smart in običnih)?
|
|
|
|
||
|
![]()
Huh, ta tema je zdaj bolj aktualna iz nekega drugega zornega kota - Nokia je namreč napovedala prehod na Windows Phone 7. Zame popolno presenečenje.
Odgovor na tvoje vprašanje pa je na splošno kar težko podati, če že, pa mislim da je še vedno top of the top iPhone. Med nespametnimi telefoni pa jaz ponavadi priporočim čim cenejšo Nokio. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tale finta z ločenimi tipkami (da je razmik vmes) dobro zgleda pa še koristna je. Isto je Apple naredil par let nazaj pri menjavi generacij MacBookov.
Drugače pa hud telefon, baje da leti. |
|
|
|
||
|
![]()
Fritz, leti? No, to je pa nekaj novega
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, npr. ravno moj ima težave s Blackbarryem, ker ima tipke premajhne oz. preveč skupaj in dostikrat zatipka. Se mi zdi, da so sploh za tipe s "šapami"
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Včasih so imeli vsi tochsreeni "čarobne palčke". zdaj jih pa nimajo več. Le zakaj?
|
|
|
Značke |
5800, gsm, izbira, mobilnika, n79, najbolša, nakupo, nasvet, nokia, nov, novega, predlogi, reklam, vprašanja, xpressmusic |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:49.